07
14
2009
--

Tom Hamilton ismét rákos?

A mai nap folyamán a csapat hivatalos rajongói fórumán szárnyra kapott (és azóta jócskán elharapózott) a pletyka, miszerint kiújult Tom Hamilton három évvel ezelőtt sikerrel legyőzőtt torokrákja, és emiatt a turné hátralévő részében David Hull fogja helyettesíteni. (Hull egyébként a The Joe Perry Project egykori basszerosa, 2006-ban is ő ugrott be Hamilton helyére.) Hivatalos közlemény egyelőre nincs az ügyben, amint értesülök ilyesmiről, frissítem a bejegyzést.

Akárhogy is, őszintén remélem, hogy szegény Tom-nak nem kell újra átesnie ezen az egészen...

Update: Időközben az Aerosmith szóvivője kiadott egy közleményt az ügyben, eszerint egy Tom egy enyhébb műtéten esett át, és csak néhány koncertet kell kihagynia (ezeken valóban Hull pótolja majd). Arról nincs szó a közleményben, pontosan mi volt a műtét oka, de ha valóban nem komoly a baj, valószínűleg a rákról szóló pletyka kacsa. Ugyancsak jó hír, hogy a ma esti Atlantai koncert a szóvivő szerint nem marad el, ráadásul Brad is játszani fog.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné tom hamilton
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr771246336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)