12
16
2009

Joe Perry interjú

A National Post online kiadása az Aerosmith jövőjéről faggatta Joe Perry-t, következzenek az ő szavai:

 

Mit gondolsz, miért terjedt szét világszerte a médiumokban néhány hete, hogy Steven Tyler kilépett a bandából?

Igazság szerint ebben nekem is van némi felelősségem. Kicsivel azután, hogy ez az egész interjú felkerült tőle a netre – azaz, hogy nem tudja, mit hoz a jövő, de két évre félrevonulna -, és én is szembesültem vele; épp autogramot osztogattam a rajongóknak egy koncert után vagy ilyesmi, amit valaki felvett a mobiljával. Akárhogy is, megkérdezte tőlem egy fickó, hogy mi van most az Aerosmith-szel. Mondom neki, ’Én úgy tudom, Steven kilépett, amúgy fogalmam sincs.’ A média aztán felkapta ezt a rövid videót és szentírásként kezelték a szavaimat, pedig fogalmam sem volt akkor, mi a helyzet vele és nem is beszéltünk, de a sajtó ráharapott.

Ezt követően Steven sajtóközleményt adott ki és a koncertünkön is kijelentette, hogy nem akar kilépni, de két évre valóban szünetet kíván tartani. Minket nem kérdezett meg ez ügyben, korábban sem szólt róla. Amikor töröltük a turnét, sokat nyilatkoztam az újságoknak, és folyton azt kérdezték tőlem, mi a banda jövője. Mindig azt feleltem, hogy nem tudom, mi lesz, egyelőre pihenőt tartunk, és ez így is volt. Csakhogy később ez megváltozott: zenélni akartunk, lemezt csinálni, aztán turnét Európában. De Steven hirtelen meggondolta magát... kijelentette, hogy őt ez az egész nem érdekli és két évig tuti nem fog énekelni a zenekarban.

Én úgy hiszem, nem állunk le. Mi négyen játszani szeretnénk, akár így, akár úgy. Lesznek mellék projektjeim, de az Aerosmith-t sem hagyom cserben, és remélhetőleg találunk valakit, akivel újra ötfősre bővülhet a felállás. Zenélni akarunk és nem ülni a babérjainkon két évig.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek interjú joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr631603087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

typerr 2009.12.16. 22:15:30

hello! vélemény a rock this way dvdről? ...qrva jónak néz ki!

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.12.17. 11:04:22

@typerr: A Rock This Way nem hivatalos DVD, egy független kiadó (Showtime) adta ki. Az egész egy 2007-es privát New York-i buli felvétele, ahol egy mellrák ellen küzdő alapítványnak gyűjtöttek a srácok. Maga a koncert nem rossz, csak kicsit rövid (14 dal), de vannak jó pillanatai. A képminőség frankó, a hang lehetne kicsit tisztább, de összeségében rendben van. Nekem csak letöltött formában van meg, nem is tudom, nálunk kapható-e.

A tracklist:

Love In An Elevator
Dude (Looks Like A Lady)
Cryin’
Eat The Rich
I Don’t Want To Miss A Thing
Jaded
Baby Please Don’t Go
Hangman Jury/Seasons Of Wither
Dream On
Livin’ On The Edge
Stop Messing Around
Sweet Emotion
Draw The Line
Walk This Way

typerr 2009.12.20. 21:45:29

@joeperry: köszi szépen az infot

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)