02
27
2010
--

Brad jótékonysági koncertje

Ugyan a turnébejelentő videón nem szerepel, természetesen Brad is játszani fog a nyári európai turnén, holnap pedig a Boston-i House of Blues-ban lép színpadra James Montgomery jótékonysági koncertjén (Joey és Tom társaságában), ahol Montgomery idős blues zenészeket támogató alapítványának fognak pénzt gyűjteni. Alább a Metro rövid cikke a témáról:
 

Az Aerosmith ritmusgitárosának, Brad Whitford-nak nincs szüksége előzetes próbára a Jamers Montgomery Blues Band-del.
 
"Nem fogunk mi gyakorolni" - mondja. "Ha át is kell vennünk valamit, arra ott az öltöző vagy a beállás koncert előtt."
 
Whitford mellett két másik Aerosmith tag, Joey Kramer és Tom Hamilton is színpadra lép a Legends of Rock n' Blues címet kapott koncerten, ahol olyan hírességek felbukkanása várható, mint Jim Belushi, Santana vagy épp a Boston zenekar tagjai.
 
Ami Whitford saját bandáját, az Aerosmith-t illeti, a gitáros szerint "túl vannak a nehezén".
 
A hónapokig tartó sajtóháború során még Steven Tyler poziciója is veszélybe került, de végül teljes felállásban indul turnéra a csapat júniusban.
 
"Sosem jutottunk el arra a pontra, hogy meghallgatásokat tartsunk vagy ilyesmi" - állítja Whitford. "Csak annyit mondhatok, mind nagyon izgatottak vagyunk."

Update: Lezajlott a koncert, a srácok két Aerosmith dalt is eljátszottak (Big Ten-Inch Record és Baby Please Don't Go), ráadásul Tom is mikrofont ragadott egy Rolling Stones klasszikus, az It's All Over Now erejéig! Érdemes meglesni:
 
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek brad whitford
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr51795558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)