07
08
2010
--

Tom Hamilton chat

Tom és banda nagyon interaktív ezen a turnén, videónaplójukat ti is követhetitek a hivatalos oldalon, ezúttal pedig néhány rajongói kérdésre válaszolt kedvenc basszerosunk: 

 

Honnan jött az ötlet, hogy filmezz a színpadon?
 
Mindig is szerettem volna az összes apró élményre emlékezni, így folyton hordok magamnál kamerát. Nem ez az első alkalom, hogy a színpadon is használom. Most mindössze annyi a különbség, hogy kicsit jobban felkészültem.
 
Köszi a remek felvételekért, arra van esély, hogy megmutasd nekük a saját szemszögedből azt a pillanatot, amikor lehullik a függöny? Sokszor álltam már az ellenkező oldalán és mindig érdekelt, milyen lehet a túloldalról. (...)
 
Meglátom, sikerül-e elkapni. (...)
 
Érdekelne, mennyit hallassz Steven vokáljából koncert közben. Volt olyan pillanat (különösen az elmúlt öt évben, mióta visszanyerte a hangját), amikor sokkolt vagy meglepett a teljesítménye?
 
Hangosan és tisztán hallom őt a színpadon. A hangja pedig folyamatosan sokkol és meglep.
 
Úgy tudom, nemsokára lesz egy közös projekted a dobos Ron Stewart-tal New Yorkban. Mesélnél kicsit a többi zenészről és a céljaitokról?
 
Bár tudnám, miről beszélsz. Erről lemaradtam.
 
Szerinted melyik volt a legjobb koncert ezen a turnén?
 
Sao Paulo-t tartom a csúcspontnak. A közönség energiája mellbevágott. Ja, és Donington. Százezer ember várt ránk zuhogó esőben.
 
A különleges pillanatokon kívül mi inspirált még a videózásra?
 
Utálok én lenni az egyetlen, aki emlékszik egy-egy különleges momentumra. Semmi más nem járt a fejemben, csak az, hogy kihasználjam, mennyire egyszerű manapság rögzíteni valamit, aztán napokon belül közzétenni a rajongóknak. Imádom, hogy mára mindenkit a frissen megosztott videók érdekelnek a tökéletesen kimunkáltak helyett (na nem mintha utóbbiakkal bármi gondom lenne).
 
Szia Tom, minden oké? Nagy Aerosmith rajongó vagyok, örülök a videóidnak. Érdekelne, milyen volt összefutni Slash-sel?
 
Elég rég nem találkoztunk már. Durva volt a jammelése a Motörhead-del Doningtonban. Mi az erősítők mögött ültünk és váltottunk pár szót, mielőtt felment a színpadra. Nehéz leírni azt a pillanatot, amikor mind csak röhögünk és a fejünket rázzuk a tényre, hogy még mindig nyomjuk az ipart.
 
Mire van a legnagyobb szükséged az öltöződben turné közben?
 
Időre. Abból sosincs elég.
Írta: joeperry | Tags: Címkék: interjú tom hamilton
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr342138109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)