09
15
2011
--

Tom stúdióhírei

Tom Hamilton videóüzenetben adott helyzetjelentést a készülő, új Aerosmith stúdiólemezről:

"Lefektettük a dalok alapjait. 13 dal váza áll készen, ezeken dolgozunk tovább. A basszusokat feljátszottam, ezek már csak némi finomításra várnak a jövőben. A dobsávok teljesen készek, most kezdünk hozzá a gitárok felvételéhez. Jó móka. Szeretek a stúdióban ejtőzni a többiekkel, mialatt Joe és Brad a húrokat nyúzzák. Szóval alighanem ezzel töltjük majd a szeptember hátralévő részét. Azután nekiállunk próbálni a dél-amerikai és japán turnéra, ami december végéig fog tartani. Valamikor ezen időszak alatt Steven remélhetőleg belekezd a vokálokba, Japán után pedig teljes erőbedobással rájuk koncentrálhat. A fejünkben már összeállt a lemez, átlátjuk a folyamatot. Én kívül ropogósnak, belül krémesnek írnám le az albumot."


Szintén az Aerosmith-hez kapcsolódó, de sokkal szomorúbb hír, hogy szombaton 95 éves korában elhunyt Victor Tallarico, Steven Tyler édesapja.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler tom hamilton
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr483228891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)