06
05
2012
--

Joe Perry interjú

Rövid interjút közölt honlapján Joe Perry-vel a The Telegram magazin, néhány részlet következik a beszélgetésből:

A Legendary Child-ról:
 
„A dal bizonyos elemei már 20 évesek, de valamilyen okból eddig nem használtuk fel őket. Minden lemeznél ez történik, egyes számok megjelennek, mások visszakerülnek az asztalfiókba.”
 
A G.I. Joe kapcsolatról:
 
„A stúdió mutatott nekünk néhány részletet a filmből és megkérdezték, szeretnénk-e zenét írni hozzá. Hogy rövidre fogjam, befejeztük ezt a dalt és megmutattuk nekik, ők pedig úgy találták, remekül illene a mozihoz.”
 
A nyári turnéról:
 
„Nem vitás, hogy az utolsó hangig betéve tudjuk már a Walk This Way-t. De figyelembe kell venni, hogy minden koncerten lehetnek olyan rajongók, akik először látnak minket élőben. Talán ez az egyetlen lehetőségük egész életükben, hogy megnézzék a koncertünket, így a lehető legjobb élményt akarjuk nekik nyújtani. Megpróbáljuk úgy beépíteni az új dalokat, hogy a lehető legkevesebb régi kedvenc maradjon ki.”
 
Arról, hogy a banda a mai napig meg tudja szólítani a fiatalokat:
 
„Nyilván a ’80-as, ’90-es évek videói és a tévészereplések nagy szerepet játszottak ebben. Aztán a Guitar Hero játék megjelenése szinte felért egy új lemezzel, annyi fiatal kölyök ismert meg minket. És persze ott van Steven szereplése az American Idol-ban, aminek tradícionálisan fiatal a közönsége.”
 
A Cheap Trick-ről:
 
„Az első lemezük megjelenése óta nagy rajongóik vagyunk, így remek érzés, hogy együtt turnézhatunk. Rajtunk kívül a Cheap Trick is egyike még azoknak a zenekaroknak, akik tűzön-vizen át kitartottak változatlan felállásban, hűen a gyökereikhez. Fantasztikus srácok és zenészek.”

Írta: joeperry | Tags: Címkék: interjú joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr674567563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)