06
25
2012

Tovább csúszik a lemezmegjelenés

Jóllehet Tom Hamilton nemrég még októbert jelölte meg az Aerosmith új stúdiólemeze, a Music From Another Dimension megjelenési dátumaként, egy New York-i rádióadó ma közzétett híre szerint a zenekar egyenesen novemberre csúsztatta a korong megjelenését. A menedzsment részéről egyelőre sem megerősítés, sem indoklás nem érkezett a hírre, a hivatalos oldalon továbbra is az ismert augusztusi dátum szerepel.

Szintén kapcsolódó információ, hogy Jack Douglas, az album producere szerint a stúdiómunka véget ért, azaz innentől csakis a kiadón múlik, mikor juthatnak hozzá a rajongók az Aerosmith új lemezéhez - és a Legendary Child szintén kész klipjéhez...

Update: Egy frissen közzétett rádióinterjúban Steven Tyler azzal indokolja a csúszást, hogy túl sok lemez jelenik meg a nyár végi időszakban, amikkel nem akarnak versenyezni. A módosított megjelenési dátum jelenleg november 6, két további kislemezzel.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek music from another dimension
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr184611268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2012.06.26. 08:00:28

A klipnek már ideje lenne, az albummal meg mit szívóznak még? :)

hangmanjury 2012.06.27. 15:15:56

Gondoltam, hogy valami ilyesmi van. De a rajongók most is ugyanúgy megvették volna azt hiszem.

De jó hogy még mindig ott van bennük a verseny szellem :)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2012.06.27. 18:44:53

@hangmanjury: Szerintem sokkal ideálisabb lenne a nyár végi időpont, épp azért, mert nem nagyon jön ki rocklemez az augusztus végi/szeptember eleji időszakban. Egyedül az új Lynyrd Skynyrd album jelenthetne konkurenciát, esetleg az új Alanis Morisette vagy Matchbox 20, de egyértelműen kevésbé zsúfolt időszak, mint az év vége, amikor rengeteg az új megjelenés az ünnepek miatt.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)