07
12
2012
--

A Jim Vallance sztori

Kemény hangvételben bírálja egy kedden közzétett blogbejegyzésben az Aerosmith-t egy Vancouver-i internetes oldal szerzője, Steve Newton. A blogger szerint Joe Perry egyszerűen hazudott, mikor egy, a Legendary Child megjelenése előtt adott interjúban azt ígérte, a zenekar első kislemezével visszatér majd '70-es évekbeli gyökereihez, külső dalszerzők alkalmazása nélkül. Newton szerint a húszéves Get A Grip demófelvétel átdolgozása - melyet a leginkább Bryan Adams-nek írt dalairól ismert Jim Vallance-szel közösen jegyez Tyler és Perry - pocsékul sikerült felvétel, és ezt a világ összes görkoris bombázója sem képes megváltoztatni.

A cikk kommentelői között felbukkant Jim Vallance is, aki az alábbi hozzászólást fogalmazta meg:

"Nem azért írok, hogy megvédjem magam, inkább Joe Perry érdekében szólnék néhány szót.

Amikor Joe azt nyilatkozta, nem dolgoztak külső dalszerzővel, nem tudta, hogy téved. A Legendary Child-ot olyan régen írtuk meg (1991-92-ben), hogy Steven és Joe egyszerűen megfeledkezett a közreműködésemről. Komolyan azt hitték, hogy a saját daluk.

Egy héttel a megjelenés előtt kaptam egy e-mailt az egyik rajongótól. Így jutott tudomásomra a dolog. Persze felhívtam az Aerosmith mendzserét, Trudy Green-t. Először nem akart hinni nekem és elég nyersen reagált. Ezt követően elküldtem neki e-mailben a dal próbatermi felvételét... melyen én, Steven és Joe vagyunk hallhatók a házi stúdiómban, 20 évvel ezelőtt. Ez végre felszínre hozott néhány emléket és rendeződtek a dolgok.

A lényeg tehát annyi, hogy Joe Perry-nek talán pocsék a memóriája, de semmiképp sem hazudott."

A blogger válaszában annyit közölt: örül annak, hogy Vallance kiáll Perry-ért, akit egyébként remek srácnak és fantasztikus gitárosnak tart.

jimvallance_2012.jpg

Jim Vallance

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry jim vallance
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr534650534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)