07
14
2012
--

Zenekari nyomásra távozott az Idol-ból Steven Tyler?

Alig néhány órája jelentette be távozását az American Idol zsűriasztalától Steven Tyler, de netszerte máris megindultak a találgatások, vajon önszántából jutott-e erre a döntésre. A Foxnews.com belső információs forrásokra hivatkozva azt állítja, vélhetően Tyler zenésztársai állnak az ügy hátterében.

A Music From Another Dimension című új Aerosmith stúdiólemez megjelenését nemrégiben nyár végéről novemberre csúsztatták, arra az időszakra, mikor az Idol meghallgatásai a legintenzívebben zajlanak. Mivel emiatt képtelenség lenne egyidőben az album promócióját is felvállalni, bizonyos források szerint ezzel a lépéssel Tyler-t egyértelműen döntéshelyzetbe kívánták állítani társai.

"Az Idol teljes munkaidős elfoglaltság. Azzal, hogy az Aerosmith lemezét novemberre tolták, egyértelművé vált, hogy nagyon bíznak a sikerében, a negyedik negyedév ugyanis hagyományosan a szupersztároké" - vélekedik a Billboard szakírója, Phil Gallo. "Persze promóciós szempontból is kedvezőbb ez az időszak. Nem vitás, hogy ezzel a döntéssel szeretnének minden lehetőséget nyitva hagyni."

Vélhetően Tyler zsűritársai, Jennifer Lopez és Randy Jackson is szerepet játszottak az ügyben:

"Ha a csatorna változásokat tervez a zsűri összetételében, talán nem akarta felvállalni, hogy ő tartson ki egyedül a hármasból" - állítja egy névtelen forrás. "Steven ragaszkodik a saját, független karakteréhez. Szerintem kétség sem fér hozzá, hogy a zenekara is szerepet játszott a döntésében."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr964656308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)