11
16
2012
--

Újabb feszültségek a zenekarban?

Alig napokkal azután, hogy az Aerosmith több, mint egy évtizede várt új stúdiólemeze végre a boltokba került és megkezdődött a Global Warming turné második szakasza Észak-Amerikában, a sajtóban máris felreppentek az első pletykák arról, hogy gondok adódtak a zenekaron belül. A New York Post online kiadásának bulvárrovata, a Page Six névtelen belső forrásokra hivatkozva azt állítja, a bandatagok "alig beszélnek egymással".

"Szinte nem is szólnak egymáshoz" - vélekedik az ismeretlen informátor. "Az Aerosmith új lemeze csak ötödik helyen nyitott a listákon, ami meglehetősen rossznak számít annak fényében, hogy tíz év után tértek vissza. A mostani turnéjuk egyik állomásán sincs telt ház. Közben pedig Dina LaPolt (Steven Tyler ügyvédje és menedzsere) egy reality show beindításán fáradozik ahelyett, hogy Tyler karrierjére koncentrálna, pedig jócskán rászorulna a segítségre."

A forrás hozzátette, nagyon úgy tűnik, Tyler-nek jegyesével, Erin Brady-vel is megromlott a kapcsolata, a lány ugyanis "soha nincs a közelében".

A lapnak egy másik belső embert is sikerült találnia, aki szintén névtelenül árulta el véleményét a helyzetről:

"Tyler nagyon elégedetlen az album fogadtatásával és a Columbia kiadót okolja érte. Lássuk be, mióta az Aerosmith kirúgta Tim Collins-t menedzsert és John Kalodner A&R szakembert, képtelenek visszatalálni a '80-as évekbeli visszatérésük varázsához. Tim sikeresen távol tartotta őket a drogoktól és az alkoholtól, befektette a pénzüket és milliomossá tette őket."

A zenekar szóvivője természetesen cáfolja a pletykákat:

"Az Aerosmith turnéja nagyszerűen halad és remek formában játszanak. Bármiféle ellenkező híresztelés egyszerűen hamis. Továbbá, Steven és Erin továbbra is jegyben állnak. A New York Post is bizonyára tisztában van azzal, hogy minden kapcsolatban adódhatnak nehézségek, Steven és Erin pedig szeretnék bizalmasan kezelni a magánéletüket ebben az időszakban. Világos, hogy bizonyos személyek hamis és rosszindulatú pletykákat terjesztenek, többek közt Steven és Dina viszonyáról. Ha bármi hitelt adunk a szavaiknak, azzal csak arra bátorítjuk őket, hogy további hazugságokkal álljanak elő."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr34909935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)