08
14
2009

A turnénak vége

A mai napon végre megérkezett a régóta ígért sajtóközlemény, és sajnos azt tartalmazza, amitől a legjobban tartottam: az idei turné hátralévő koncertjeit törölték. Alább néhány idézet a közleményből:

Joe Perry: Szavak nem tudják kifejezni a fájdalmat, amit most érzek. Köszönettel tartozom a rajongóinknak, mert a nehéz időkben is kitartottak és erőt adtak nekünk. Reméljük, miharabb talpra tudjuk állítani az Aerosmith gépezetét. Hiányozni fognak a közös fellépések a ZZ Top-pal, és biztos vagyok abban, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Bízom benne, hogy hamarosan újra látjuk egymást.

Le a kalappal a személyzet előtt, akik mindent megtettek a turné sikeréért. Szerintem ez volt az egyik leglátványosabb és leggördülékenyebb turnénk. Még találkozunk. Csak így tovább."

Brad Whitford: A teljes Aerosmith stábot és minden közreműködőt sokkolt a hír. Nem számítottunk arra, hogy a turné ilyen szerencsétlen véget ér. Kívánjuk, hogy Steven mihamarabb felépüljön és jó egészségben térjen vissza közénk."

A jegyeket egyébként az eladás helyszínén visszaváltják, így a koncertek későbbi pótlására sem lehet már számítani. Szomorú, hogy így alakult, bízzunk benne, hogy jövőre erejük teljében térnek vissza a srácok, és már az új album anyagával rengetik meg a világot.

Jobbulást, Steven! Aerosmith forever!!!


Update:
Steven Tyler is megszólalt végre, alább az ő élménybeszámolóját olvashatjátok a balesetről.

Egy jókora vihar miatt egy órát csúszott a koncertünk, de miután elvonult, a telihold és több tízezres tömeg várt minket harcra készen. Hosszú idő óta ez volt az egyik legjobb koncertünk! A banda gyilkosan játszott, minden percét élveztem!

Aztán épp, amikor az járt a fejemben, ennél királyabb már nem lehet... szétmentek a biztosítékok! Tropára ment a teljes hangosításunk. (A Youtube-on látni is, ahogy megsülnek.)

Épp a Love In An Elavator közepénél jártunk, és a srácok lassan kapcsoltak, hogy valami nem stimmel. Én meg nem akartam levonulni, játszva a rocksztárt, és megvárni, míg helyreállnak a dolgok. Ki akartam állni a közönség elé és folytatni a műsort... így aztán mikrofonostól kirohantam a kifutóra és énekeltem tovább. Bemutattam egy Tyler forgást, de jó csámpásra sikeredett... és kiszaladt a lábam alól a talaj!

Fejjel előre landoltam, így hátul a koponyámon húsz öltéssel össze kellett varrni a bőrt, a bal vállam meg eltörtem; azért viszont őszintén hálás vagyok, hogy nem a nyakammal tettem ugyanezt! Igazság szerint többezer koncertből négyszer estem le eddig, ez szerintem nem rossz arány.

Szeretném megköszönni minden rajongónak a szeretetet és a támogatást. Úgyszintén köszönet illeti az Aerosmith stábot és a Buffalo-i kollégákat, amiért gyorsan a segítségemre siettek... és persze a Sturgis-i rendőrséget és a Medvac helikopter személyzetét, amiért nem hagytak elvérezni... valamint az összes doktort és nővért a Rapid City Kórházban, akik megmentették a helyes kis seggem.

És legfőképpen... köszönet az őrangyalnak a vállamon.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr921308593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

j.a.cameron 2009.08.14. 16:01:51

Nagyon sajnálom Tylert és az Aerosmitht. Az elmúlt pár évben szinte minden rosszul sült el a banda körül. Remélem nem megy el a kedvük az egésztől és folytatják úgy ahogy eddig is, dacára annak hogy 60 évesek. Nem ez lenne az első eset amikor felállnak a padlóról. Mindenesetre remélem Steven mihamarabb felépül és végre befejezik a lemezt, amit oly régen szeretnének már ők is, mi is... Remélem csattanós választ ad majd a korong...
Aero Forever!!!

rocklud 2009.08.14. 18:38:40

Lehet, hogy sok minden rosszul sült el, de a 2007. június 14-i müncheni koncert biztos nem! :)
Életem élménye!!
Az ott látottak alapján nem hiszem, hogy vége lenne!

messin 2009.08.14. 21:54:02

Bírom Steven idétlen stílusát... :-)) Kétségem sincs, hogy rendbe jön-e, nem az a puhány fickó!

mafli 2009.08.16. 22:29:53

Igaza van rocklud-nak,biztos nem lesz vége. Szerintem addig folytatják amíg élnek. A színpadon fonak meghalni is. Az a müncheni koncert tényleg nagyon ott volt,és még biztosan sok ilyen lesz

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)