06
09
2017
--

Steven Tyler 10 legnagyobb vokális teljesítménye

542751972.jpg

Hangsúlyozom, szigorúan nem kedvenc lista, csakis a frontembert helyezem előtérbe...

10. What Kind Of Love Are You On

Egy eredetileg a Nine Lives lemezre készült, végül csak az Armageddon OST-jére felkerült dal, ahol Tyler olykor egészen elképesztő magasakat ad ki magából.

Youtube

9. Back In The Saddle

A 70-es évek Aerosmith-ének talán "leg-Tyler-ibb" nótája.

Youtube

8. Once Is Enough

A bandától cseppet sem idegen tempóváltás és Joe Perry szólója mellett ennek a durván country-hangulatú dalnak egyértelműen Tyler a fénypontja.

Youtube

7. Angel

Megvallom, nekem sosem tartozott a kedvenc 'smith pillanataim közé, de amit Steven a verzékben kiénekel, hátborzongatóan szép, ott a helye bármelyik hasonló toplistán.

Youtube

6. Ain't That A Bich

Micsoda dal! A Nine Lives csúcsa, mind hangszerelésben, mind Tyler-ben.

Youtube

5. Simoriah

Az a néhány perc, amiben egy lemezen még az Angel-t is sikerült felülmúlni. Nem csodálom, hogy erősen hanyagolták élőben, ilyen magasakat estéről estére kiénekelni embert próbáló feladat lenne.

Youtube

4. What It Takes

Oké, beléptünk a topligába, Steven ebben a dalban olyat tesz le az asztalra, ami nincs is. "Let it go."

Youtube

3. Sedona Sunrise

Újabb vallomással tartozom, azóta imádom ezt a szintén country-ízű szösszenetet, mióta az első Pump-demót beszereztem a netről. Ami pedig a stúdióverziót illeti... nem csodálkoznék, ha valamikor a jövőben oktatnának belőle.

Youtube

2. Never Loved A Girl

Az utolsó Aerosmith stúdiólemez, amit Tyler ereje teljében énekelt végig. A legütősebb pedig ez az Aretha Franklin szám, amit szerethetsz vagy sem, ezt a verziót hallva tuti imádni fogod.

Youtube

1. Dream On

A banda csúcspontja!... lehetne, ha az énekes annak idején felvállalja a saját hangját. Hálistennek, ezt 2007-ben sikerült javítani, mikor a Guitar Hero videójáték kedvéért a banda újra feljátszott néhány klasszikus nótát, köztük ezt is. Na így már mindjárt más, sőt, felülmúlhatatlan:

Írta: joeperry | Tags: Címkék: steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr3312582211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)