07
13
2009
--

A combizma sérült Steven Tyler-nek

Joey Kramer, az Aerosmith dobosa ma reggel egy Philadelphiai rádióállomásnak nyilatkozott új könyve kapcsán. A beszélgetés során természetesen Steven Tyler rejtélyes sérülése is szóba került, hálistennek Joey végre konkrét infókat árult el róla:

"Két nagy izomcsoport van a lábban, az egyik a combizom, neki ezt sikerült elszakítania. Ez pedig nagyon fájdalmas, az első néhány napban lábra sem tudott állni, nemhogy járni vagy egyebek... A színpadon sérült meg."

Tyler egyébként egy tavalyi interjúban a 30 évnyi intenzív szinpadi munka miatt miatt szükségessé vált műtéteiről beszélt:

"A színpadi mozgásomnak megvan az ára. Most eltávolítanak néhány ideget, ez pedig pokoli kínnal jár. Sikerült majdnem teljesen kicsinálnom a lábaimat. De a koncerteken sosem érzem, ezt elhiheted."

forrás: blabbermouth

 

Ha tényleg elszakadt az a combizom, az nagyon-nagyon rossz hír, bízzunk benne, hogy nem ennyire súlyos a helyzet... Nagyon nem tetszik nekem ez a sérüléshullám az utóbbi időben.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler joey kramer
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr41244445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)