07
27
2009

Steven Tyler a Studio 54-ben

A szombat esti Vegasi koncert után Steven Tyler házigazdaként lépett fel az MGM-ben található Studio 54 klubban, és a jelenlévők beszámolója szerint végig nagyon vidám és fesztelen volt. Hoztam néhány képet a buliról, egy részletes, nagyon király galériát pedig ide kattintva tekinthettek meg róla.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr331271018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tintaszív 2009.08.28. 14:01:09

Kedves Rajongótársaim :-)!
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek a csodálatos élményeimet:
Egy álmom vált valóra július 25-én, amikor is 15 év után (MTK pálya :-) ) ismét élőben láthattam a kedvenceimet. Volt szerencsém ott lenni Vegasban a koncerten és azt követően a Studio54-ben. Amit mondani lehet az egészről az az, hogy fantasztikusak voltak, életem legjobb koncertjét élhettem át! Nem volt "túlcsicsázva" mindenféle divatos show elemmel, "csak" a zene és az utánozhatatlan Aerosmith’s stílus uralt mindent. Hihetetlen, hogy ennyi idősen ilyen energiabombaként robbantanak a színpadon.
Érdekes momentum volt, hogy a születésnapját Vegasban ünneplő Slash (Guns) is kijött a színpadra és az ő tiszteletére 18 ezer ember énekelte el a Happy Birthday-t , majd egy szám erejéig beállt a csapatba zenélni.
A kedvencem az volt amikor az „I don't want to miss a thing” című számot játszották. Nagyon megható volt, ahogyan Tyler énekelt és közben a háttérben az Armageddon c. filmből játszottak részleteket, amikben a lánya Liv volt látható.
A Studio54 volt a hab ezen a csodás tortán :-)… Fél playback-es fellépés volt, mert a zene alapról ment, de az ének az nagyon is élő volt. Le a kalappal Tyler előtt, hogy egy több mint 1,5 órás koncert után szinte azonnal megkezdte a klubkoncertet. Úgy emlékszem, hogy 5 számot énekelt, a legutolsónál (Walk this way) lehetett csak hallani, hogy kicsit kezd lerekedni, de ennek ellenére is minden hang a helyén volt. Rengeteget bohóckodott, felszabadult és őszintén vidám volt. Látszik rajta, hogy a lelkében még mindig a 20-as éveiben jár .

Sajnálom, hogy az a szerencsétlen baleset kettétörte a turnéjukat és remélem, hogy mihamarabb meggyógyul Steven Tyler!

Tintaszív 2009.08.28. 14:45:24

Kedves joeperry :-)!
Nem tudom, hogy hol lenne ennek a bejegyzésnek a helye...
Szeretném megköszönni a rengeteg fáradozásodat és munkádat, amivel ezt a csodás oldalt létrehoztad és működteted!
Igazán igényes, tartalmas - szuper!!!
Köszönöm még 1x!

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.09.01. 12:05:11

@Tintaszív: Ugye tudod, hogy most piszok mód irigyellek?:) A beszámolódat nagyon köszönöm a többi olvasó nevében is, sok-sok hasonló Aero koncertet kívánok neked a jövőben is (halljátok, srácok?)!:)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)