08
04
2009

Joe Perry szólólemez hírek

Néhány nappal ezelőtt véget ért Joe Twitter-es nyereményjátéka, tegnap pedig a döntés is megszületett az új szólólemez címéről. A korong a következő címet kapta: Joe Perry - Have Guitar, Will Travel. Nekem nagyon bejön, grat a szerencsés nyertesnek.

A lemez várhatóan 10 dalt fog tartalmazni, ebből négyet Joe, ötöt pedig az új énekes (egy bizonyos Hagen) fog énekelni, plusz lesz egy instrumentális nóta is. A dalcímek nagyjából a következők lesznek (nem ebben a sorrendben):

Heaven And Hell
No Surprise

Head Kicked In (Fleetwood Mac cover)
Wooden Ships (instrumental)
Oh Lord
Long Way To Go
Do You Wonder
Scare The Cat
SlingShot
Freedom

Az első kislemez a Long Way To Go lesz, amit tegnap Joe le is játszott egy Denver-i rádióinterjúban. Szemfüles rajongók rögzítették, én is közzéteszem alant. Fogós, jó dallamú nóta egy király szólóval a végén, könnyen toplistás lehet. Hallgassátok:

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr401287617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2009.08.04. 18:20:06

Aerosmith album mikor lesz már?!
Lassan 10 év telik el. :(
A Long Way To Go-nak nagyon kéne "egy" Steven Tyler szerintem!!!

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.08.04. 20:16:15

Égre-földre esküdöznek, hogy a turné után befejezik a lemezt, hátha:)

Az énekes srác meg tényleg nem egy Tyler, de annyira nem rossz szerintem. Mondjuk jobban örülnék, ha minden dalt Joe énekelne, mint a legutóbbi lemezén.

j.a.cameron 2009.08.11. 10:20:01

Joe Perry - Have Guitar, Will Travel

Én ennél a címnél azért sokkal jobbat/kreatívabbat vártam, pláne úgy hogy ugyanez a címe Bo Diddley egyik első lemezének. Lehet hogy csak savanyú a szőlő, mert én is küldtem be címet :), de nekem nem tetszik. Vagy 1000 albumcímből nem hiszem hogy ez volt a legjobb választás...

Hagen hangja szerintem nagyon középszerű, inkább hallgatnám Joe-t az egész albumon. De egy számból még azért nem merem teljesen leírni... :)
A Long Way To Go-nak egyébként jó a reffréne + jó benne a szóló is, de annyira azért nem jó. Remélem az album jobban sikerült mint az első szám.

j.a.cameron 2009.08.12. 08:14:47

@joeperry: Elárulom :)
Struggle For Freedom
Ezt a címet az előzetes számcímek alapján gondoltam, de messze jártam az igazságtól :)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.08.13. 10:26:08

Have Guitar, Will Travel... To Struggle For Freedom:)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)