02
04
2010

Rodgers nem énekel az Aerosmith-ben

Az elmúlt napok egyik legérdekesebb híre Paul Rodgers állítólagos megkeresése volt Joe Perry részéről, ám mint tegnap kiderült, a gitáros végül meggondolta magát. A Classic Rock magazinnak Joe így nyilatkozott Rodgers-ről:
 
"Nyilvánvaló, hogy okos döntés lenne, mert ő az egyik kedvenc énekesem, találkoztunk is a Classic Rock Awards-on pár hónapja. A stílusa viszont túlzottan régivágású angol, ami nem hinném, hogy passzol hozzánk. Nem elég egy jó énekes. Hozzá képest mi csak kölykök vagyunk. Nem lenne meg az összhang. Technikailag semmi gond nincs vele - bármit el tud énekelni -, de szerintem ez önmagában még nem elég."
 
A riporter megkérdezte azt is, szóba jöhet-e esetleg női énekes, amire Joe (számomra) meglepően reagált:
 
"Óh, egyértelműen. Ezt az ötletet még egyikünk sem vetette fel, de nem szabad kizárni semmit sem. Az Aerosmith előtti időkben játszottam olyan bandában is, ahol csaj énekelt, és nagyon jól szólt - király dalaink voltak. Szóval simán el tudom képzelni."
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry paul rodgers
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr981728681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2010.02.04. 10:54:44

Hát nem is baj, ezt a Rodgers-t ki nem állhatom!
Szerintem Joe az, aki bekattant, magát győzködi az egyértelmű baromságairól. Inkább látogatná meg Steven-t! Ki ő itt, ő a főnök?! Mióta?? A legnagyobb lealjasodás ez a részéről, sose csíptem túlzottan, de mostanában... :) Mindig képes felhúzni! Bocs!

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.04. 11:11:21

Nem tudhatjuk, mi történt a háttérben, ami végül idevezetett, hülyeség most Joe torkának ugrani. Inkább bízzunk benne, hogy előbb-utóbb rendeződnek a dolgok.

j.a.cameron 2010.02.05. 14:57:33

Számomra egyre érthetetlenebb ez az egész dolog. Joe nyilatkozatai különösen...

Szinte mindenki Stevent okolja...
Érdekes amikor Joe Perry elhagyta több évre az Aerosmith-t az nem volt probléma + nem beszélve Joe térdproblémáiról is, ami nem egyszer keresztülhúzta a banda terveit. Ha megsérült Tom, beállt helyette Hull, ha Brad-del volt gond őt is simán tudták helyettesíteni, sőt pár évvel ezelőtt Joey-t a fia helyettesítette pár koncerten.

De ha Stevennek egyszer gondja támad, akkor rögtön le kell váltani, ki kell ebrudalni a bandából, mert hogy jön Ő ahhoz hogy 40 év után egyszer vele is történik valami szarság... Furcsa hozzáállás...

Joe Perry pedig pont úgy áll a dologhoz, mint aki soha az életében egyszer se lett volna elvonón :) Vicces :)

Összességében méltatlan egy ilyen legendás zenekarhoz ami az elmúlt hónapokban történik.

Sajnálom hogy így van...

Joe-nak pedig javaslom Britney Spears leszerződtetését, biztosan jól szólna :(

mafli 2010.02.05. 15:15:58

@j.a.cameron: Így van, én sem értem hogy miért kell Stevent rögtön kiutálni a bandából, végülis ő "csak" a frontember, majdnem az összes dal szerzője, a legnagyobb tehetség... De persze Joe-t ez zavarja, savanyú neki a szőlő már kb 40 éve szerintem.
Ez meg a másik hogy mindegyikük volt elvonón(nem is egyszer), úgyhogy ilyen értelemben Joe-nak is csak kuss:P
Nagyon sajnálom Stevent, kiborító ez az egész hülyeség amit művelnek körülötte, miközben ő betegségből lábadozik. A fájdalmairól és a balesetéről nem ő tehet, bárcsak eljutna hozzá a kívánságom hogy gyógyuljon meg:)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.05. 15:43:57

@j.a.cameron: Nem hiszem Joe-ról, hogy ki akarja fúrni Steven-t, az interjúiban ős is átmeneti helyettesítésről beszél. Bár elnézve a legújabb Classic Rock magazin borítóját, kezdek megijedni:

www.classicrockmagazine.com/wp-content/uploads/2010/02/ROC142.bag_.jpg

Még nincs fent a tartalma online, amint megtalálom, hozom a blogra. De nem túl bizalomgerjesztő, az biztos...

rocklud 2010.02.05. 17:37:29

Ha valakinek igaza van, az nem így viselkedik...
STEVEN TYLER FOREVER!!!

j.a.cameron 2010.02.07. 14:09:47

@joeperry: Ez a Classic Rock borító tényleg durva!! Kíváncsi leszek a belső tartalomra.

DE örömmel látom hogy Joe Perry belecsempészte az új Project-es albumát ingyenes CD-mellékletként az újságba!!
:) Legalább a saját karrierjére odafigyel!! :)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)