02
05
2011
--

Joe-nak az Aerosmith az első

Joe Perry végre megtörte az utóbbi hetek csendjét, és Twitter oldalán válaszolt néhány rajongónak az Aerosmith jövőjével és az új lemezzel kapcsolatban. A lényeg: Steven és Joe folyamatos kapcsolatban állnak egymással, mindannyiuk számára az új Aerosmith lemez elkészülte az elsődleges cél, aminek tavasszal szeretnének érdemben nekiállni. A legutóbbi, nyolc napos stúdiómunkában ugyan nem tudott részt venni, de Joe azt ígéri, tavasszal sokkal több idejük lesz a feladatra, és abból már ő sem fog kimaradni.

Ami Stevent illeti, a honlapján ő is válaszolt néhány rajongói kérdésre (melyből többek közt kiderül, hogy Joe-t tartja a hősének); sajnos beilleszteni nem tudom, de ide kattintva megnézhető.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr152640616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)