04
28
2011

Norvég rendezővel forgat klipet Steven Tyler


Életrajzi könyvével közel egyidőben, május 10-én érkezik Steven Tyler második szólódala, mely az (It) Feels So Good címet kapta, és egy korábbi Aerosmith demó, az Oxygen átdolgozása. A Love Lives-hez hasonlóan egy újabb slágeres pop-rock szerzeménnyel van dolgunk, ám elődjével ellentétben ezúttal klip is készül hozzá, amit Tyler a napokban forgat le a norvég származású, Ray Kay (Reinart K. Olsen) nevezetű rendezővel. Kay korábban olyan gigasztároknak készített már videóklipet, mint Britney Spears, Lady Gaga, Justin Bieber, Beyonce és Enrique Iglesias, ráadásul jelen pillanatban ő büszkélkedhet a legtöbbször megtekintett Youtube videóval, mely nem más, mint Justin Bieber Baby c. slágere. Munkái összesen több, mint 1 milliárd nézőt számlálnak a videómegosztón. 

„Mindig is nagy Aerosmith rajongó voltam” – állítja Kay. „Nagyon várom már, hogy Stevennel dolgozhassak. A klip népszerűségét emelheti, hogy Tyler az American Idol zsűrizéssel egyidőben debütál szóló előadóként, ráadásul a videót a show-ban is fogjuk bemutatni.”
 
A rendező szerint jó a kapcsolata Tyler-rel, mi több, az American Idol vetítései alatt folyamatos telefonkapcsolatban álltak egymással:
 
„Csodálatos látni, mekkora energia lakozik benne 63 évesen, különösen ekkora élettapasztalattal a háta mögött. Most is ugyanolyan izgatott, akár a legelső Aerosmith videóklip forgatásakor.”
 
Az Amazon egyébként közzétett egy rövid részletet a dalból, ide kattintva meghallgatható.
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr32861455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2011.04.28. 14:29:57

Mi a bánatnak ez az egész...

mafli 2011.04.28. 19:22:22

@rocklud: "Mindegy, csak dolgozni ne kelljen..." mármint az új albumon:P

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)