06
05
2009
--

Joe Perry interjú + turnéinfók

Alább az Entertaiment Weekly interjúja Joe Perry-vel a közelgő turnéról. A fórumon ugyan szerepelt már korábban, de gondoltam, kapjon itt is helyet.

Hogy van a térded?

Tulajdonképpen egész jól, kösz a kérdést. Próbálom minél többet mozgatni, hogy bírjam majd a turnézást.

Biztos csalódott vagy, hogy nem lett kész az új lemez.

Úgy érzem magam, mint egy kibaszott papagáj, mert ez már a harmadik alkalom, hogy mentegetőznöm kell emiatt. Összeállt minden: Brendan O'Brian a producer, a Walmart és a Sony pedig panaszkodik, hogy itt a turné, a lemez meg sehol. Még mindig nem hevertük ki a dolgot. Viszont befejeztem a szólólemezem, talán kora ősszel megjelenhet.

Jó lesz?

Kibaszott király. Jobb, mint az előző. Pedig szerintem az is remekül sikerült.

Milyen terveitek vannak a turnéra?

Fogunk egy lemezt és eljátsszuk az elejétől a végéig. Bár minden korongról szoktunk válogatni, valahogy mégis különleges érzés egy teljes albumot végighallgatni.


Tudod már, melyik lemezről van szó?

Ja, én tudom. (nevet)

De nem árulod el.

Nem. (Toys In The Attic, mint azóta kiderült. - joe)

Tavaly megjelent egy rátok szabott Guitar Hero epizód, most pedig új vetélkedőt indítottatok, aminek a győztesei előttetek léphetnek majd fel. Te jó vagy a játékban?

Természetesen nem. Az első néhány pálya még egyszerű, a kontroller pedig valahogy kézre áll egy gitárosnak, szinte magától megy. De ahogy elkezd bonyolódni a dolog, az már a játékosok asztala. Én nem vagyok az. Örömmel nézem, ahogy a fiaim lealáznak benne.

Mi a helyzet a Joe Perry csípős szósszal? Az a cucc valami isteni!

Ja, használom is. Steven egyenesen függ tőle.

Jó hallani, hogy ilyesmitől függtök mostanában, és nem valami mástól.

Azt nem mondtam, hogy más dolog nem érdekel. De a csípős szósz jó dolog. Nemsokára új palackot kap és egy új terméken is dolgozunk. Körülnéztem otthon, mit esznek a leggyakrabban a srácaim, mire a feleségem rávágta, hogy "Egyértelmű, sajtos makarónit." Úgyhogy jön a Rock n' Roni. Négy különböző ízben, mesterséges adalékok nélkül, nagyon finom lesz.

Ha ilyen ütemben fejlődtök, nemsokára nyugodtan otthagyhatod a zeneipart.

Azt már rég megtehettem volna. De úgyse menne.

Az Aero Force One honlap folyamatosan frissíti a turnéállomások listáját, érdemes ellátogatni infókért. Az oldal az alábbi linken érhető el. A blog közben tovább bővült egy diszkográfiával (a fenti menüsorból érhetitek el), ezt is igyekszem majd minél jobban tökéletesíteni.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: interjú joe perry turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr591166150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)