06
08
2009

Brad kihagyja a turnét

Alig két nappal a nyári turné kezdete előtt az Aerosmith közleményt adott ki, melyben tudatják, a gitáros Brad Whitford műtétből való lábadozás miatt kihagyni kényszerül néhány dátumot. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a koncerteket nem törlik emiatt, sikerült ugyanis beugrót találni Brad helyére Bobby Schneck személyében, aki korábban játszott már együtt a Weezer-rel, a Green Day-jel és Slash-sel is. Arról egyelőre nincsenek információk, mennyi időre kell Brad-et nélkülöznie a bandának, mint ahogy a műtét miértjét sem nevezik meg a közleményben. Bízzunk benne, hogy kedvenc ritmusgitárosunk mielőtt felépül és csatlakozik a többiekhez, addig pedig sok sikert Bobby-nak, nem lesz könnyű dolga.

Jobbulást, Brad!

Írta: joeperry | Tags: Címkék: turné brad whitford
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr711172656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

messin 2009.07.13. 19:52:52

Kedves joeperry!
Köszönöm ezt a blogot, ami azon túl, hogy esztétikailag csillagos ötös, tartalmilag is fantasztikus!
Nagy űrt szüntettél meg!
Nem mindig van mit hozzászólni az írásokhoz, de én attól még napi olvasód leszek. :-) Köszi a sok befektetett munkát, sok idő és energia lehet ezt szinte napi szinten csinálni.
1993. óta vagyok Aerosmith rajongó.
Akkor valahogy még alig ismertem őket, de elmentem a budapesti koncertjükre, és azóta már minden lemezüket megvettem, ők váltak a legkedvencebb kedvencemmé.
Főleg a régebbi lemezeiket kedvelem, de az újak között is mindig akad néhány olyan szám amiről nem bírok lekattanni.

Szép estét kívánok!
messin

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.07.13. 21:22:26

Szia, üdv a blogon! Örülök, hogy egyre többen vagyunk.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)