06
15
2009
--

Turnéinfók Joe Perry-től

A tegnap a Reuters-nek nyilatkozó Joe Perry nemcsak Brad Whitford közelgő, örömteli visszatéréséről nyilatkozott, hanem további infókat is elárult a nemrég indult turnéval kapcsolatban. Eszerint a teljes Toys In The Attic lemezt hamarosan a Rocks válthatja majd fel a setlist-ben, sőt, állítólag egy kevéssé kedvelt Aerosmith stúdióalbum, a Night In The Ruts is felmerült ötletként. Az 1979-es sorlemez az utolsó volt a sorban, amit a klasszikus felállás még együtt rögzített az elhíresült szakadás előtt, amikor Perry, majd Whitford is kilépett a csapatból.

"Talán két dal van rajta, amit ma is el tudnánk játszani. A többinek neki kell ülnünk, és újratanulnunk az egyes gitárrészeket. Vannak igazán király nóták azon a lemezen, amiket mókás lenne előadni élőben."

A riportban felmerült továbbá az is, miért maradt ki az első két koncerten a Toys In The Attic lemez záródala, a You See Me Crying a repertoárból. Perry szerint az ok egyszerű: vokális szempontból az egyik legnehezebb nótájukról van szó, és egyelőre nem menne hibátlanul Steven Tyler-nek. A gitáros ugyanakkor hozzátette, jó esély van rá, hogy Tyler idővel csúcsformába lendül, és előadhatják ezt a dalt is.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr291187488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)