06
19
2009
--

Joe Perry szólólemez hírek

Joe Perry saját twitter oldalán várja az ötleteket ősszel esedékes új szólólemezének címére, a szerencsés nyertes egy gitárt kap majd (dedikált Epiphone Les Paul, jó angolosoknak érdemes ringbe szállni). Közben folyamatosan oszt meg dalcímeket a rajongókkal, ezeket gyűjtöttem most össze:

Freedom (Perry vokáljával)
Long Way To Go (vendégénekessel)
Wooden Ships (instrumentális darab)
Heaven And Hell
Scare The Cat (vendégénekessel)
Fleetwood Mac cover (egyelőre nincs pontos cím)

A Fleetwood Mac feldolgozás kivételével az összes nótát maga Perry írta és hangszerelte, a stílust pedig színtiszta rockzenének írta le, blues és akusztikus dalok nélkül (várhatóan tehát igencsak el fog térni a legutóbbi lemeztől). Végezetül egy képet is közzétett magáról twitter-ezés közben:

Ami a turnét illeti, az kisebb szünet után vasárnap este folytatódik Bristow-ban, méghozzá épp Joey Kramer 59. születésnapján.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr371195184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)