06
23
2009

Életrajzi könyv - duplán

A rajongókat biztosan örömmel tölti el a hír, hogy két Aerosmith tag régóta várt életrajzi könyve is a boltokba kerül idén, méghozzá alig pár hónap különbséggel. A nagyobb érdeklődés kétségkívül Steven Tyler Does The Noise In My Head Bother You? c. kötetét övezi, amiben az énekes a hírek szerint a lehető legőszintébben tárja elénk hosszú karrierje minden egyes mozzanatát, a korai sikerektől kezdve az Aerosmith tündöklésén és hanyatlásán át egészen Joe Perry-hez fűződő viszonyáig. Emellett Tyler igyekszik bevezetni magánéletébe is az olvasót, négy gyermekes apaként és rocksztárként egyaránt.

Ne menjünk el azonban szó nélkül Joey Kramer Hit Hard: A Story Of Hitting Rock Bottom At The Top címet viselő írása mellett sem, amelyben Joey csapattársához hasonlóan tabuk nélkül igyekszik bemutatni, hogyan küzdött depresszióval az Aerosmith legnagyobb sikerei idején.

Mindkét kötet a HarperCollins kiadó gondozásában jelenik meg; Kramer-é június 30-án, Tyler-é október 27-én érkezik. Az esetleges hazai kiadásról egyelőre nincsenek információk.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler joey kramer
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr611203625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aerochicken 2009.06.24. 10:28:14

Nagyon jó a blogod! Az origon is mindig olvastalak, remélem, itt azért többen leszünk!

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.06.24. 18:37:39

@aerochicken: Bízzunk benne, egyelőre nem gyülekeznek a 'smith fanok...

Csono 2009.07.03. 11:41:58

remek blog, respekt. ezekből a toys koncertekből kell szerezni dvd-t!

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)