07
01
2009
--

Joe kommentárja a Jacko ügyről

Michael Jackson múlt heti tragikus hirtelenségű halálát ezekben a napokban egyetlen zenész sem hagyja szó nélkül, az Aerosmith-ből először Joe Perry nyilatkozott a témában. A gitáros a The Rock Radio-nak arról mesélt, hogy bár sok közös ismerőssel dolgoztak együtt az évek során, személyesen csak egy alkalommal találkozott Jackson-nal, azon az ünnepségen, melyen beiktatták az Aerosmith-t a Rock And Roll Hall Of Fame-be.

Ami a Jacko életét és halálát körüllengő negatív felhangokat illeti, Perry kétkedve reagált ezekre:

"Fogalmam sincs, milyen életet élt, miféle dolgok vették körül. Tudod, annyi baromsággal van tele az újság, fene tudja. Annyi pletyka kering, hogy manapság semmi se biztos. Nem kétséges, hogy másképp látta és élte ezt a világot, mint mi mindannyian, de amíg nem győződök meg valamiről a saját szememmel, csak legyintek rá."

Ami a turnét illeti, ma este Cincinatti-ben búgnak fel a gitárok, és ne feledjétek, szűk egy hét múlva Brad is visszatér a csapatba.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr551220380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)