07
06
2009
--

Turné hírek

Sok új infót nem tartalmaz, de azért beteszem ide a Rolling Stone mai cikkét az elhalasztott koncertekről:

Az Aerosmith frontemberének, Steven Tyler-nek egy meg nem nevezett sérülése miatt legutóbbi három fellépésének elhalasztására kényszerült a Boston-i rockbanda. A folytonos egészségügyi problémákkal bajlódó zenekar sorrendben Cincinatti-ben, Hershey-ben és Virginia Beach-en adott volna koncertet. A gitáros Joe Perry így reagált a történtekre Twitter oldalán: "Elnézést kérek minden Aero fantól a törölt bulik miatt. Engem is nagyon megvisel a dolog - nem is tudjátok, mennyire. Bízzunk Steven gyors felépülésében." Perry később korrigálta önmagát, amiért törlést írt halasztás helyett.

Ugyan a csapat továbbra sem adott ki hivatalos közleményt az ügyben, a Reuters értesülései szerint a június 29-ei koncerten Tyler lábának egyik izma húzódott meg a szinpadon. (Az énekes rendszeresen nyújtásokat végez fellépés előtt, épp az efféle sérülések elkerülése érdekében.)

Az Aerosmith következő meghirdetett koncertdátuma jelen pillanatban július 7., a helyszín az észak-karolinai Raleigh városa. A holnap esti fellépés lesz várhatóan az első, ahol a fejsérüléséből felgyógyult Brad Whitford is csatlakozik társaihoz. Őt ezidáig Bobby Schneck helyettesítette.

Tyler sérülése a legújabb azon a hosszú listán, ami a Rock And Roll Hall Of Fame-be beválasztott csapatot sújtja az elmúlt években, hátráltatva ezzel az új lemezük felvételeit. 2006-ban Tyler szorult torokműtétre, míg a basszusgitáros Tom Hamilton-t torokrákkal kezelték. Tavaly ugyancsak Tyler kényszerült rehabilitációs kezelésre lábfájdalmai miatt, míg Joe Perry-n térdműtétet hajtottak végre.

Nagyon király lenne, ha összejönne az a holnap esti buli...

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr711230097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)