07
09
2009
--

Joe Perry szólólemez hírek +turnéinfók

A turné kényszerszünetét kihasználva ismét összegyűjtöttem a legújabb infókat Joe Perry ősszel érkező új szólóalbumáról (a korábbi bejegyzést a témáról itt találjátok).

Joe épp az új lemezét hallgatja...

Talán a legfontosabb hír, hogy a lemez elkészült, már csak a címére vár, amit Joe a Twitter oldalára érkező rajongói ötletekből fog kiválasztani (az akció még tart, de mindenki csak egy címmel nevezhet). A győztes jutalma egy dedikált gitár lesz. A vokálokat Perry mellett egy jelenleg még ismeretlen német srác énekelte fel, akit Billie (Joe felesége) fedezett fel a Youtube-on. A zenekarban helyet kapott a The Joe Perry Project egykori basszerosa, David Hull, valamint a TAB The Band dobosa, Ben Tileston is (utóbbi bandában Joe két fia játszik). A stílus várhatóan nyersebb, rockosabb lesz az előző szólóanyaghoz képest. Az első kislemez július végén, augusztus elején várható.

Joe a Billboard-nak nyilatkozva elmondta, hogy a dalokat jórészt közösen, egy húzásra vették fel, és bár van némi utómunka bennük, mégis nagyon élő érzetet kapott a hangzás. A megjelenés után egy rövid, húzós turnét is terveznek néhány fontos helyszínen. Az eddig közzétett dalcímek a következők:

Freedom
Long Way To Go

Wooden Ships (instrumentális)
Heaven And Hell
Scare The Cat

Head Kicked In (Fleetwood Mac cover)
Oh Lord
Do You Wonder
Sling Shot

Ami az Aerosmith turnét illeti, ott újabb két koncert került halasztásra, Joe szerint ezeket a többivel együtt októberben pótolják majd.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr851235910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)