07
12
2009
--

Joey a Guitar Hero-ról

Szerdáig még biztosan nem folytatódik a Tyler sérülése miatt félbeszakadt Aerosmith turné, talán az Atlantai koncertet már vállalni tudják a srácok (egyelőre nincs hír további halasztásról). Hogy kitöltsem a holtidőt valamivel, íme a spinner.com tegnapi cikke, melyben a dobos Joey Kramer-t faggatják a Guitar Hero jelenségről:

Az Aerosmith dobosa kiáll a Guitar Hero mellett

Az Aerosmith manapság sokkal inkább vonzza a fiatal közönséget, amit részben alighanem a róluk szóló Guitar Hero játéknak köszönhetnek. Jack White a White Stripes-ból és Jimmy Page a Led Zeppelin-ből nemrégiben aggodalmuknak adtak hangot azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi években a Guitar Hero és Rock Band típusú játékok kötik a legtöbb fiatalt a rockzenéhez. Kramer nem lát ebben problémát:

"Ha ez a módja annak, hogy a kölykök megértsék, miről is szól egy Aerosmith-hez hasonló banda, és felkelti az érdeklődésüket a zene iránt, akkor ez is egy újabb megoldás lehet" - véli, majd hozzáteszi: "Talán nem ez a legidálisabb módja annak, hogy a legendás csapatokat feltámasszuk, de majd meglátjuk, mit válaszolnak, ha megkeresik őket néhány zsák pénzzel. Akkor majd kiderül, visszautasítják-e vagy sem."

Az Aerosmith a nyarat turnézással tölti a ZZ Top társaságában, és a dobos szerint a rajongók "a jól megszokott Aerosmith hangzásra" számíthatnak a készülő új lemez kapcsán.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joey kramer
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr361241497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)