08
17
2009
--

Hawaii ragaszkodik az Aerosmith-hez

Jóllehet Steven Tyler sérülése után biztosnak látszott, hogy Sturgis-ben lépett fel idén utoljára az Aerosmith, a csapat Hawaii-i rajongói most mégis kezdhetnek reménykedni egy őszi koncertben. A két évvel ezelőtti turnén ugyanis lemondtak egy Maui-ra tervezett bulit (ezt a magas költségekkel indokolták), ám ezt követően többezer jegytulajdonos perelte be sikerrel Tyler-éket. Az ügyben eljáró jogász, bizonyos Brandee Faria most így nyilatkozott az esetről:

"A többi koncert törlése teljesen független a tervezett Hawaii-i fellépéstől. A bírósági határozat értelmében kötelesek a turnéjuk végén fellépni Hawaii-on, az Aerosmith számára nincs kibúvó ez alól."

Faria egyébként a napokban találkozott Jay Handlin-nel, a csapat jogi képviselőjével, és pozitívnak értékelte a megbeszélést. Ha az Aerosmith valóban fellép Maui-n, erre várhatóan szeptember végén vagy október elején kerülhet sor. Ellenkező esetben újabb hosszú pereskedés várható.

Tyler-t egyébként a hétvégén levideózták egy vegyesboltban, jókora rögzítőkötéssel a vállán. Nagyon közvetlen a többi vevővel, és a törést leszámítva úgy tűnik, jól van. Akit érdekel, itt megtekintheti a rövid videót.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr731314506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)