09
08
2009
--

Joe Perry interjú

A tampabay.com interjúja Joe Perry-vel:

 

Tyler balesetéről és az Aerosmith feloszlását jósoló pletykákról:

Egy csomó internetes oldal és blog állítja, hogy feloszlunk, ami egy baromság. Egyszerűen nem igaz. Az emberek néha nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Az anonimitás sokakból kiöli a jómodort... Egyszerűen arról van szó, hogy kicsit lepihenünk, hadd ülepedjen le a por. Az Aerosmith nem oszlik fel. Ez egyfajta feltöltődés.

Arról a pletykáról, miszerint Tyler rászokott a fájdalomcsillapítókra, amiket a balesete miatt szed:

Én úgy tudom, csak azt teszi, amit az orvosok előírtak neki. A legnehezebb számára, hogy pihennie kell. Ő egy igazi örökmozgó.

Les Paul haláláról:

Szerintem kevés olyan gitáros létezik, akit ne inspirált volna. Mindig barátságos volt, és folyton a következő fellépéséről beszélt. Csodálatos fickó volt, korunk Da Vinci-je.

A Disney vidámparkjának Aerosmith témájú hullámvasútjáról:

Steven és én 49-szer ültünk fel rá az első napon, hogy az összes zenét meghallgassuk. Akkor már teljesen készen volt, úgyhogy őket illeti a dícséret érte. A zenéket viszont mi válogattuk össze.

Az új szólólemezéről, különösen a gyilkos Slingshot c. dalról:

Azt az érzést akartam elkapni, amikor reggel 6-kor Vegas felé autózol lehajtott tetővel, három ébren töltött nap után. Voltak ilyen élményeim.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: interjú joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr801367738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)