09
22
2009
--

Aerosmith koncertek Hawaii-on

Ami eddig csak pletykaszinten keringett, tegnap végre megerősítést kapott: az Aerosmith eleget tesz a bírósági ítéletnek, és pótolja három évvel ezelőtt elmaradt Hawaii-i koncertjeit. A hétfőn közzétett sajtóközlemény szerint a banda október 18-án és 20-án lép fel Maui-n, így már biztosan nem a szerencsétlenül végződött Sturgis-i buli marad az utolsó Aerosmith koncert ebben az évben. Ráadásul egy néhány nappal ezelőtti twitter üzenetében Joe további két koncertről is említést tett, ahol a Formula 1-nek filmezne a banda. Érdekesen hangzik...

Update: Időközben bejelentették, mi ez a titokzatos F1 projekt. Az Aerosmith, Beyoncé és két, egyelőre még nem nevezett előadó fogja ugyanis színesíteni az október végi, szezonzáró Abu-Dzabi nagydíjat. A koncertekre a négynapos versenyhétvége estéin kerül sor, az Aerosmith természetesen főzenekarként, az éjszakai futam leintése után lép színpadra, november 1-jén.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr601398743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)