09
24
2009

Joe a CNN-en

A CNN ma reggel interjút készített Joe Perry-vel. A teljes beszélgetést nem fordítom le, ugyanis a rockzenéről vajmi kevés szó esik benne - viszont megtudhatjuk például, hogy Joe kiskorában tengerbiológus szeretett volna lenni -, az utolsó, minket rajongókat is érintő szakaszt viszont megosztom veletek:
 

Legutóbb a Sturgis Motorcycle Rally-n láthattuk fellépni az Aerosmith-t, még augusztusban. Steven Tyler leesett a színpadról. Mi most a helyzet veletek? Beszéltetek mostanában, mi lesz a zenekarral?

Nos, jelenleg egy kis szünetet tartunk. Az elmúlt három év elég zűrös volt, kiestünk a megszokott ritmusból, és Steven második balesete után a turnét is törölnünk kellett; így végül úgy döntöttünk, kiveszünk egy kis vakációt, ha úgy tetszik. Egyelőre még nem tudjuk biztosan, meddig fog ez tartani, úgyhogy én addig is a szólólemezemre koncentrálok. Október 6-án jelenik meg, turnézni is fogunk vele, szeretném megint színpadra állítani a The Joe Perry Project-et kicsit. Tehát lesz turné, sőt, az első bulin már túl is estünk a hétvégén, és folytatni is fogjuk egész addig, míg az Aerosmith újra munkába áll.


Az Aerosmith tehát továbbra sem oszlik fel, hiába bizonygatja rendületlenül a bulvármédia az ellenkezőjét, ne dőljetek be nekik. Adjunk egy kis időt a srácoknak, hogy kiheverjék ezt a zűrös turnét, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább. Aki szeretné visszanézni a teljes interjút, ide kattintson érte.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr101404641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2009.09.25. 10:26:37

Azt tudni például, mi a helyzet Tommal??

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.09.25. 14:21:43

@rocklud: Hivatalos infó nincs az ügyben, de Joe-t nemrég kérdezték erről egy rádióinterjúban. Ő azt mondta, jól van, és ha végigment volna a turné, az utolsó pár bulin már játszott volna.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)