10
31
2009
--

F1 koncert vasárnap este

Korábban már írtam ugyan róla, de azt hiszem, érdemes újra megemlíteni: holnap este, azaz november 1-jén a szezonzáró Abu-Dzabi Forma 1-es futam leintése után az Aerosmith fellépése zárja majd a versenyhétvégét. A koncertet csak érvényes belépővel lehet megtekinteni, de mivel az összes jegyet sikerült eladni holnapra az 50.000 férőhelyes lelátókon, várhatóan jókora közönsége lesz a bandának. Sajnos arról nem találtam infókat, közvetíti-e esetleg valamelyik televízió a koncertet, pedig szívesen megnézném a bulit (már  csak azért is, mert idén alighanem ez lesz az utolsó Aerosmith koncert). Ha később megtudok valamit, frissítem a bejegyzést.

Steven Tyler egyébként néhány napja már a helyszínen tartózkodik, péntek este meg is jelent Roberto Cavalli divattervező Halloween partiján egy Dubai-i klubban:

 

Több képet a partiról ezen a linken találtok, az egyiken például Mark Hudson-nal pózol szeretett frontemberünk.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr81489059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)