11
02
2009

Abu-Dzabi setlist

Tegnap este Abu-Dzabiban, az idei utolsó Formula 1-es futam helyszínén lépett színpadra az Aerosmith. A beszámolók több, mint 40,000 nézőről és fergeteges hangulatról szólnak, de pontos setlist egyelőre nem érkezett (amint rálelek, természetesen frissítem a bejegyzést). Több riport is megemlíti, hogy játszották a Crazy-t a srácok, ami igazi kuriózum lenne, tekintve, hogy a Get A Grip turné óta alig-alig vették elő ezt a dalt (az idei turnén még egyáltalán nem).

Amíg a setlist-re várunk, lessétek meg ti is ezt a szuper képgalériát a buliról.

Update: Korrekt setlist továbbra sem érkezett, találtam viszont két szuper hangminőségű videót a Walk This Way-ről és az IDWTMAT-ről, illetve megleshetitek a CNN riportját a koncertről, ami bepillantást enged a hangpróbára, és láthatunk benne egy rövid beszélgetést Steven Tyler-rel és Mark Hudson-nal.

Update2: Megérkezett végre a hivatalos setlist, de Crazy nélkül, valószínűleg a Cryin'-nal keverték össze a rendkívül felkészült újságírók...

Aerosmith - Abu-Dzabi, 2009.11.01

Eat The Rich
Falling In Love (Is Hard On The Knees)
Rag Doll
Walkin' The Dog
Dream On
Last Child
I Don't Want To Miss A Thing
Same Old Song and Dance
Stop Messin' Around
Love In An Elevator
Cryin'
Draw The Line
Livin' On The Edge
Walk This Way
Sweet Emotion

Ráadás:
Joe Perry gitárszóló
Train Kept A Rollin'

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr1001492971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tintaszív 2009.11.04. 14:26:50

Olyan szuper, ahogy ezt az oldalt gondozod, kezeled!!! 1000 hála érte!!!

A könnycsatornáimat bizsergette a „IDWTMAT” (még így sem láttam leírva :-) ) videója. Olyan csodálatosan énekelt és a nem is oly távoli emlékeket is előhozta. Fantasztikus!

Annyira szorítok, hogy Európába is átjöjjenek, nagyon jó formában vannak!!!

rocklud 2009.11.06. 19:00:19

Inkább játszanák a Crazy-t a Cryin' helyett néha. :)

indiana 2009.11.07. 13:27:12

Tintaszívhez csatlakoznék: Nekem is az jutott eszembe olvasgatva a blogot, hogy milyen fain kis munkát végzel itt nekünk! :-) Amúgy szinte mindenhol így írják, hogy "IDWTMAT", csodálkozom, hogy még nem találkoztál vele.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)