11
10
2009

Joe Perry rádióinterjú

A Bostoni WZLX adó tegnap délután telefoninterjút készített Joe Perry-vel, a beszélgetés nagyrészt természetesen Steven Tyler körül forgott. Joe nagyon letörten válaszolt a kérdésekre, jól hallható a hangján, hogy megviselték a történtek. Alul belinkelem az interjút mp3-ban, de röviden azért összefoglalnám a lényeget azoknak, akik nem túl jók angolból:

- Továbbra sem tud semmi konkrétumot arról, Steven kilépett vagy sem, mert nem tartja velük a kapcsolatot.
- Az utolsó négy koncerten csak a színpadon találkoztak egymással, Steven magángéppel érkezett és külön hotelben szállt meg.
- Ugyan a szerződésük szerint tartoznak még egy lemezzel a Sony-nak, de Steven egyetlen hangot sem énekelt fel erre, csak korábbról megmaradt dalaik vannak készen.
- Reméli, hogy Steven csak unatkozik, és idővel visszatér a bandába.
- Egyelőre fogalma sincs, lesz-e új énekes és ha igen, ki jöhetne szóba. Biztos benne, hogy ha találnak is valakit, az már nem lesz ugyanaz az Aerosmith, de ők négyen semmiképp sem szeretnék megszüntetni a bandát.
- Tervbe volt véve három decemberi koncert Dél-Amerikában, ám amikor felhívta Steven-t ezzel kapcsolatban, ő letette a kagylót.
- Köszöni a rajongóknak a támogatást.

A teljes interjút innen tudjátok letölteni. Időközben a Classic Rock Magazine (az oldal, ahonnan az egész ügy kipattant) is reagált Joe szavaira. Tegnap megjelent cikkükben azt állítják, sikerült elérniük Steven Tyler-t, aki határozottan állította, hogy nem akarja elhagyni az Aerosmith-t, mindössze készülő szólólemezére és életrajzi könyvére szeretne kicsit koncentrálni. Ez mind szép és jó, viszont ha tényleg így van, szerintem akkor sem fair dolog a viselkedése...

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek interjú joe perry steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr821514843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mafli 2009.11.10. 14:34:18

Hát, nagyon remélem hogy az a határozott kijelntés(hogy nem akarja elhagyni az Aerosmith-t) tényleg olyan határozott volt. Neki egyszerűen MUSZÁJ a bandában maradnia

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)