11
11
2009

Tyler és Perry egy színpadon!

Tegnap este New York-ban, az Irving Plaza-ban lépett színpadra Joe Perry szólóbandája, a koncert meglepetésvendége pedig maga Steven Tyler volt. Tyler előbb megnyugtatta a közönséget, hogy nem akar kilépni az Aerosmith-ből, majd a zenekarral közösen előadták a Walk This Way-t. Azt hiszem, most mind fellélegezhetünk...

Íme egy amatőr felvétel az esetről, két részben:

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr161517258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2009.11.11. 10:19:28

Nem csalódtam. Igaz, hogy nem volt elegáns ez a viselkedés, de ez a gesztus számomra egyértelmű. (Amennyiben az olvasottak/elhangzottak egyáltalán fedik a valóságot, mert a hátteret, a lényeget csak ők ismerik.)

j.a.cameron 2009.11.11. 18:03:51

Háát ez most kellett... Steven stílusosan reagált arra hogy kilép-e a bandából... Egy kicsit fellélegeztem... :)
Köszönöm a hírt és a videóbeszámolót joeperry!!!!

orsoly 2009.11.13. 15:08:24

Sziasztok!
Én még csak most találtam rá erre a blogra, de nagyon tetszik, gyakran fogok jönni :)

Erről az egész témáról annyi a véleményem, hogy ez kellett már Joenak, vegyen már vissza az arcából. Erőlteti a Projectet, közben a széthulló Aerosmith miatt Stevent hibáztatja, mikor ő legalább akkora ívben tesz rá és csak a saját kis örömzenélgetésével foglalkozik. Persze nem tudhatjuk mi történt a háttérben, de egy 40 éves bandát nem kéne hagyni széthullani, egyikük részéről sem.

indiana 2009.11.16. 11:11:55

@orsoly: Ezzel nem értek egyet. Ha Steven nem énekel fel semmit, hiába ír Joe akármilyen témát. Szöveg nélkül nem lesz belőle dal sem, nemhogy sláger. Az hogy Joe csinált egy szólólemezt, nem hiszem, hogy azért van, mert szarik az Aerosmith-re. Éppen azért, mert zenélni akar! Nyílván neki is sokkal jobban jönne egy Aerosmith-lemez meg egy Aerosmith-turné- márcsak anyagilag is.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)