11
12
2009

Joe Perry: Nem fogunk Steven-re várni

...avagy a nyilatkozatháború folytatódik. A Billboard.com cikke:

 

Az Aerosmith gitárosa, Joe Perry szerint az énekes kedd esti meglepetés látogatása a The Joe Perry Project koncertjén „semmi változást nem jelent” a zenekar ügyeit illetően.

Tyler a koncert végén csatlakozott Perry-ékhez, és közösen adták elő a Walk This Way c. dalt, de előtte még közölte a rajongókkal: „Szeretném, ha tudnátok, hogy nem hagyom el az Aerosmith-t.”

A Billboard.com-nak nyilatkozó Perry szerint Tyler „sosem jelentette ki azt, hogy el fogja hagyni a bandát”, de minden jel arra mutat, hogy az énekes „két év szünetet kíván tartani saját tervei érdekében”, ami nagy problémát jelent.

„Az Aerosmith dolgozni akar” – mondja a gitáros, aki egy ezen a héten kelt Twitter bejegyzésében arról ír, határozottan felmerült a zenekarban egy új frontember keresésének gondolata. „40 éve játszunk együtt. Ez egy erőtől duzzadó rockbanda, amit nem akarok veszni hagyni és szerintem a többiek sem. Dolgozni fogunk, csinálunk valamit együtt – még nem tudom pontosan, mit, de vétek lenne csak ücsörögnünk. Nem fogunk Steven-re várni.”

Perry elmondta, az előző héten konferenciabeszélgetést folytatott három csapattársával, de egyelőre semmi konkrét döntést nem hoztak az ügyben. „Megvárjuk, míg kicsit leülepszik a por, aztán meglátjuk, mi lesz. Bármi lehetséges.”

Perry hozzátette: Tyler váratlan felbukkanása kedd este alaposan meglepte őt. Az énekes a ráadásdalok előtti rövid szünetben jelent meg a színpad mögött. „Rá számítottam a legkevésbé. Aztán egyszer csak megláttam, hogy ott van. Odajött, hogy: mi újság veled? Mi a helyzet? Mit fogtok még játszani, valami jót? Én meg mondom, játszunk még párat... nem akarsz te is kijönni zúzni egyet a srácokkal? Rábólintott, és a Walk This Way-t választotta.”

„Meglepő volt, hogy ott van”
– teszi hozzá. „De annyira szeretett volna játszani velünk, hogy gondoltam, a fenébe is. 40 éve együtt zenélünk, hát hadd  érezze jól magát... és legalább kap egy kis extrát a közönség.”

Az interneten terjedő pletykákról Tyler egészségi állapotát illetően Perry nem tudott érdemben reagálni: „Olyan gyorsan jött és ment, hogy nem volt időm felmérni, hogy van... Olvastunk ilyen-olyan sztorikat a neten, de ezekről Steven-t kérdezzétek.”

A gitáros szerint a Project mindeközben egész hónapban koncertezni fog, és a tervek szerint január végén újabb körútra indul, de ennek ellenére szeretne leülni az Aerosmith többi tagjával a jövőről beszélgetni.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr541519448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2009.11.12. 10:52:09

Mit bunkóskodik már megint? Ha annyira az Aerosmith a mindene, akkor minek szólózik? Az ő hülyeségeivel elmehet egy fél év? Meg a hülye Guitar Hero-val? Lehet, hogy inkább neki van mehetnéke? Kelti itt a pánikot, ne a hülye újságoknak panaszkodjon, hanem oldják meg a dolgot! Áhh...!!! :)

j.a.cameron 2009.11.12. 11:45:53

Kezdem úgy érezni hogy Joe Perry legalább annyira (ha nem jobban) felelős a kialakult helyzet miatt, mint Steven.
Jó, hogy nem azt nyilatkozta: Megláttam Stevent a színfalak mögött, aztán megkérdeztem: te meg mi a f*szt keresel itt? A Projekt az ÉN BANDÁM vazze húzz innen a...

Perrynek úgy látszik az agyára ment ez a Projekt dolog... shame, shame

rocklud 2009.11.12. 14:51:50

Na ja. Steven-re nem várunk, de a Project turné végét azért megvárjuk... Alaptalan.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.11.12. 20:35:44

Én egészen idáig Joe-val értettem egyet az Aerosmith ügyeit illetően, de most jött el az a pillanat, amikor már én is azt mondom, nem kéne tovább szítani a feszültséget... könnyen rossz vége lehet ennek az egésznek, akaratlanul is.

orsoly 2009.11.13. 15:10:00

@j.a.cameron: pont ez jutott nekem is eszembe.. ha rosszabb napja van tuti elhajtotta volna Tylert... :/

indiana 2009.11.16. 11:04:10

Amiket olvastam az Aerosmith-könyvben, azok alapján nem sok jóra számítok. Stevennel valóban nem lehet egyszerű együtt dolgozni (még ha a rock and roll a kisujjában is van), és hasonló lehet a helyzet Joe-val is. Bár én nem teljesen értem a kritikáitokat, azzal egyetértek, hogy meggondolhatná kétszer is, hogy nyilatkozik-e egyáltalán ebben a kérdésben. Talán valóban csak saját maga alatt vágja a fát. Amúgy az a szerződés, amely szerint még jönnek egy lemezzel a Sonynak, remélem nem tudható le egy válogatással. Mellesleg nagyon sajnálom, hogy megtalálták maguknak a játékpiacot. Ha mondjuk négyszer annyi Guitar Heroe-t adnak el, mint bármilyen kurva jó lemezt, akkor jó, hogy nem törik magukat egy új albumon. Egy utolsó európai turnéban is kezdem elveszíteni a hitemet, így valószínűleg soha nem fogom őket élőben látni. Csak abban reménykedem, hogy ez az egész szakítósdi csak reklámfogás (szerintem ez is elképzelhető). Egyik nap kilépett, másnap cáfolják- mi más értelme lenne?

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.11.16. 11:30:15

@indiana: Nem tudható le, stúdiólemeznek kell lennie új dalokkal. El is terjedt a pletyka, hogy a Sony nem hajlandó addig Tyler szólólemezével foglalkozni, amíg nem rakják végre össze az Aero albumot.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)