11
19
2009

Brad és Joey gondolatai

A napokban a Rolling Stone magazin megszólaltatta a dobos Joey Kramer-t és a gitáros Brad Whitford-ot is, a téma természetesen Steven Tyler esetleges távozása volt. Összegyűjtöttem a fontos részleteket az interjúkból:

Brad:

"Nem úgy viselkedik, mint aki tiszta. Nem lógok ugyan vele, de a korábbi drogos kalandjai ismertek. Sokan csábulnak el ilyen helyzetben. A legtöbbek számára a teljes megtisztulás csak egy szép álom."

"Olyan embert keresünk, akit ismerünk vagy a barátunknak tartunk, és vállalja a dolgot. Remélhetőleg előállunk valami kreatív ötlettel zeneileg, új dalokat írunk, és nem csak koncertezünk, mint valami Aerosmith cover banda."

Joey:

"Remélem, Steven az egészségére koncentrál és vigyáz magára. Hogy pontosan mi a gondja, arra egyedül ő tudna válaszolni, nem én, talán kérdezzétek őt magát vagy a menedzsmentjét."

"Jön a 40 éves évfordulónk, amit a rajongóinkkal együtt szeretnénk megünnepelni. Vannak jelöltjeink. Híres énekesek. Ha ezt kell tennünk, hogy előrébb lépjünk, hát megtesszük."

"Az író ír, a táncos táncol, mi pedig zenészek vagyunk. Zenélünk. Továbbra is ezt akarjuk csinálni, úgyhogy bármit kell tennünk ennek érdekében, megtesszük."

"Steven azt tesz, amit akar. Örülök neki. Támogatom. Mindig is szeretni fogom. Sosem álltam az útjába... de mi ugyanakkor zenélni akarunk. Nem ücsöröghetek két évet dobolás, zenekar nélkül."

"Nagy a különbség az énekes és a frontember vagy előadó között. Nagy szerencsénk volt, mert Steven mindkettőben profi, talán a legjobb. Ha most szólózni akar egy ideig, szerintem olyan embert kell találnunk, aki mindkét téren profi – azaz elő is kell adnia a dalokat az ének mellett.
"

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek brad whitford joey kramer
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr731535890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsoly 2009.11.19. 12:31:31

Ez a probléma még korántsem lefutott sajnos. Pedig azt hittem, Steven bejelentésével pont került az ügy végére.
Azt hiszem, hogy én nem tudnék szeretni egy Tyler nélküli Aerosmith-t... :S

rocklud 2009.11.19. 15:36:37

Joey-nak igaza van, Steven énekes és előadó együtt, de ennél jóval több: Steven Tyler. Ez a 3 senki másban nem lesz meg. (Ugye a bizonyos szivárvány.)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)