12
01
2009

Joe Perry rövidhírek

 Az elmúlt napokban nem sok érdemleges infó érkezett az Aerosmith háza tájáról, Joe-val kapcsolatban viszont mindig találni friss híreket, ezeket gyűjtöttem most össze:
 

Vasárnap, azaz december 6-án a The Joe Perry Project lesz a Miami Dolphins - New England Patriots NFL mérkőzés sztárvendége. A banda délben lép színpadra, és műsoruk jórészt a Have Guitar, Will Travel dalaira fog épülni, de a hivatalos közlemény szerint egy különleges Walk This Way duettet is láthat majd a közönség a rapper/producer T-Bone közreműködésével. Íme Joe rövid nyilatkozata az ügyben:

"Nem egyszer főzőcskéztem már fent északon a meccseket megelőzően, ami nem egyszerű feladat átfagyott ujjakkal. Alig várom, hogy megkóstoljam a sült bordát lent Miami-ban, na meg játszani is könnyebb, ha érzem a kezeimet."

-------------------------------------

Joe Perry lesz a Late Show With David Letterman egyik sztárvendége a december 11-i adásban. Arról még nem tudni, interjú is készül-e vele, vagy csak játszani fog, mindenesetre érdemes lesz belekukkantani.

-------------------------------------

Korábban említettem már, de érdemes felidézni: december 23-án érkezik a Have Guitar, Will Travel japán kiadása, amelyen két bónusz dal is helyet kapott (ezek a Dream On reggae verziója, illetve a Revolution c. Beatles nóta feldolgozása lesznek).

-------------------------------------

Zárásként pedig egy remek kép a múlt hét keddi TJPP koncertről, ahol a Walkin' The Dog c. dalban Slash is csatlakozott a srácokhoz. A közös nótát meg is leshetitek ezen a linken.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr471565844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mafli 2009.12.01. 13:13:53

Kicsit szerintem már unalmas hogy mindenhol JOE, JOE és JOE van a hírekben:( Ha az Aerosmith többi tagja csak feleennyiszer adna interjút, már az is bőven jó lenne:p Róluk is szívesen hallanának azért az emberek szerintem
Persze nem az a baj hogy Joe aktívan zenél meg minden, hanem hogy nem a saját bandájával

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.12.01. 13:57:27

@mafli: Én épp fordítva látom, szerintem nem Joe az, aki kerüli az Aerosmith-t meg a sajtót, hanem Steven. Az meg, hogy Joe sokat szerepel a médiában, érthető, az új lemezét meg a turnéját promózza.

mafli 2009.12.01. 19:24:50

@joeperry: Igen, ebben igazad van, érthető hogy reklámozza az albumát. Abban is, hogy Steven kerüli az Aerosmith-t, sajnos szerintem mind az öten kerülik:P, és Joe ráadásul még át is pártolt másokhoz,másokkal zenél, és ez nekem akkor se túl szimpatikus. Bár nem ismerem a körülményeket pontosan, nem tudom melyikük mennyire küzd az Aerosmith-ért...

rocklud 2009.12.02. 10:29:02

Rá is szorul a reklámra. :)
Azért nem szimpatikus, mert elsőként hagyta el a süllyedő hajót.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.12.02. 20:43:24

@rocklud: Egy ember hagyta el a (süllyedő) hajót, és az nem Joe.

rocklud 2009.12.03. 11:02:36

Attól kezdett süllyedni. A süllyedőt Joe hagyta el. :) És nem először a történelemben.
Steven Tyler forever!

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.12.03. 12:34:48

Joe miatt egyetlen koncert sem maradt el, nem ő hátráltatta a stúdiómunkát az új lemezzel, és a szólóügyeit is mindig akkor intézte, mikor az Aerosmith épp nem volt aktív. Emellett jelenleg sem ő az, aki magasról tojik a 40 éves évfordulóra meg a rajongókra, hanem Tyler.

rocklud 2009.12.03. 15:29:10

Szerintem nem az a küzdés a csapatomért, hogy lelépek másokkal. Se Steven, se Joe részéről. Az Aerosmith meg most sem aktív. (Bár lehet, hogy épp a szólózások miatt nem aktív. Ezt lehet oda-vissza csavarni.) Steven meg biztos direkt törte el a vállát. Azért érdemes összehasonlítani azt is, hogy Joe és Joey milyen stílusban beszél a dolgokról:

"...én imádom a srácot, a testvéremnek tekintem 40 éve, rám mindig számíthat a jövőben is, és fohászkodom érte..."

"...Belementem, mindig jól jön egy másik énekes. Miért is ne?..."

Olyan Aerosmith album meg nem kell, mint a Have Guitar... Halott dolog.

De ha ők ketten csak annyit vitáznának a dologról, mint mi itt, lehet, hogy sok minden megoldódna.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.12.03. 15:50:53

Ha a többiben nem is, utóbbiban maximálisan egyetértünk:)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)