12
18
2009

Az évtized koncertelőadói

A 14. helyet szerezte meg az Aerosmith a Billboard listáján, amely a 2000-es évek 25, koncerten legjövedelmezőbb előadóját gyűjti össze. Valószínűleg a '90-es években jóval előkelőbb helyen végeztek volna a srácok, de azt hiszem, a számtalan kényszerszünet és halasztás fényében ez sem rossz helyezés. A statisztikák szerint az elmúlt évtizedben az Aerosmith 320 koncertet adott (ebből 61-et telt házzal), összesen több, mint 4 és félmillió néző előtt. A bulik összbevétele közel 300 millió dollár volt. Nem mondom, szép summa...

Aki kíváncsi arra, kik előzték meg Tyler-éket, ide kattintson a teljes listáért.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr321606953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

typerr 2009.12.20. 21:54:58

perry szólólemezei nem közelitik meg az aerosmith szinvonalát, de szerintem ez azért van mert középszerű zenészekkel játszik. nem értem h nem tud összeszedni jobb zenészeket akikkel egy ütős szólólemezt is ki tudnának adni, mert perry még mindig szenzációs játszik.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)