12
23
2009

Rehabon Steven Tyler

Joey-ék aggodalmai végül igaznak bizonyultak, Steven-nek valóban orvosi segítségre van szüksége. A People magazin tegnapi cikke következik:
 

Rehabilitációs klinikára vonult be Steven Tyler, az Aerosmith énekese folyamatos fájdalmai, és az elmúlt tíz év sérülései miatt kialakult fájdalomcsillapító-függősége miatt, értesült a People magazin.

„A családom és a szakértő orvosi stáb segítségével a hátam mögött vállalom a felelősséget a kialakult helyzet miatt, és alig várom, hogy visszatérhessek a színpadra és a stúdióba csapattársaimmal, Joe Perry-vel, Joey Kramer-rel, Tom Hamilton-nal és Brad Whitford-dal” – írja Tyler egy hozzánk eljuttatott közleményben.

„Imádom az Aerosmith-t, és imádok az Aerosmith énekese lenni” – teszi hozzá. „Hálás vagyok a támogatásért és a szeretetért, amit kapok, és mindenképpen igyekszem helyrehozni a dolgokat.”

Tyler lánya, Liv hozzátette: „A családom és én teljes támogatást nyújtunk apa döntéséhez. Ő egy bátor ember. Szeretjük őt és büszkék vagyunk arra, hogy segítséget kért a fájdalmai leküzdéséhez; nem csak önmaga, hanem a családja, a barátai és a rajongói érdekében is.”

A 61 éves énekes több ortopéd jellegű sérülést szenvedett el az elmúlt évtizedben, amely „erős, krónikus fájdalmakat” okozott nála, és kiegészítő műtéteket kívánt a térdén és a lábfején, állítja Dr. Brian McKeon, a Tufts School of Medicine ortopéd professzora.

„A fájdalmait kezelni nagy kíhívást jelentett nekünk, és jóllehet próbálkoztunk alternatív terápiákkal és különleges cipőkkel is, Steven fájdalmai nem enyhültek” – mondja McKeon, aki a Boston Celtics csapatorvosaként is ismert. „Megtalálni az egyensúlyt a fájdalmak kezelése és a függőség elkerülése között nagyon nehéz feladat, ráadásul meg kell említenünk fáradhatatlan turnémunkáját is. Ahogy számos atléta, Steven is a teljesítményét helyezte előtérbe a fájdalmai ellenére az elmúlt években.”

Az utóbbi időben Tyler több csapattársa is kifejezte már aggodalmát az énekes egészsége – és az Aerosmith jövője – miatt, miután leesett a színpadról augusztusban és a vállát törte.

„Azt hiszem, segítségre van szüksége, és ez a figyelem, ami most rá irányul, talán hasznosnak bizonyul” – közölte a dobos Kramer a People-lel, hozzátéve: a ’70-es, ’80-as években drogfüggőséggel küzdő énekes „elzárta magát” az utóbbi időben.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr741617257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tintaszív 2009.12.23. 15:43:43

Örülök, hogy elszánta magát erre a lépésre! Szívemből kívánok neki rengeteg erőt és kitartást, hogy mihamarabb túl legyen ezen a terápián!

Kellemes Karácsonyt és egy Aerosmith koncertekben (európai állomásokkal természetesen :-) ) bővelkedő boldog, új esztendőt kívánok mindenkinek!

rocklud 2009.12.23. 16:39:10

Ez nem egy jó hír, de mégis reményteljes! Végre megmozdult valami. Nem kell ide új ember! Aerosmith forever!!!

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.12.23. 21:57:12

A gyógyszerfüggőség - amennyire én ismerem - nem egy egyszerűen leküzdhető betegség; mégis örülök, hogy Steven végre elhatározta magát, és komolyan is veszi a dolgot... Remélem, eredménnyel túljut rajta, nagyon sokat jelentene nekünk, rajongóknak...

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)