01
14
2010
--

Ingyenes Joe Perry koncert áprilisban

Joe Perry is fellép az április 17-én, a Föld Napján megrendezésre kerülő Show Of Peace gálán Pekingben, adta hírül tegnap az Aero Force One. A világszerte közvetített, teljesen ingyenes rendezvényre a szervezők eredetileg magát az Aerosmith-t szerették volna meghívni, ám erre az ismert okok miatt nem kerülhet sor, Joe viszont eleget tesz a felkérésnek. A Show Of Peace célja egy békésebb, zöldebb jövőkép tudatosítása az emberiségben, amihez igyekeznek minél több hírességet, zenészt és politikust meginvitálni a kínai fővárosba.

Joe mellett a napokban Jimmy Page is jelezte a megjelenését, de a szervezők olyan további bandák fellépésére is számítanak, mint a Black Eyed Peas, a Coldplay, a Red Hot Chili Peppers vagy a Depeche Mode. A meghívottak teljes listáját és további információkat a Show Of Peace-ról az alábbi linken olvashattok.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr421671512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)