01
23
2010

Karaoke bárban énekelt Steven Tyler

Menedzsmentje két tagjának kíséretében jelent meg a Tilted Kilt nevezetű karaoke bárban Steven Tyler kedd este. A bár nem messze található attól a klinikától, ahová az énekes év végén jelentkezett be gyógyszerfüggősége miatt. A hírek szerint Tyler egyik kísérője azonnal közölte a jelenlévőkkel, hogy Steven nem fog énekelni és a fényképezést is megtiltotta (ennek ellenére mégis sikerült lekapni őt, lásd fent). A háromfős társaság ezután alkoholmentes Shirley Temple koktélokat rendelt, és szemmel láthatóan ünnepeltek valamit. Tyler állítólag nagyon kedvesen viselkedett, megtapsolta a fellépőket, végül a színpadra is felugrott és beszállt két amatőr mellé az I Don't Want To Miss A Thing végén. Az énekes és kísérői ezután sietősen távoztak a helyszínről.

Jó kis buli lehetett...

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr501695201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tintaszív 2010.01.27. 07:54:56

Minig tudtam, hogy olcsó szennylap a Blikk - kíváncsi lennék az eredeti írásra... (Nincs időm sajnos rákeresni):

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/steven-tyler-bekattant-2009665/

Szerintem az ott vásárlóknak felejthetetlen élményben volt része!

LOS ANGELES — Úgy tűnik, teljesen megőrült Steven Tyler (61). Az Aerosmith énekese, akinek elvileg egy drogelvonó klinikán kellene lábadoznia, egy Los Angeles-i barkácsáruház vevőinek adott szerenádot a minap, amíg a biztonsági emberek össze nem szedték a bátorságukat, hogy eltávolítsák onnan.

Tyler a TMZ.com értesülése szerint látszólag józan állapotban sétált be az áruházba, ahol magához ragadta az ügyfélszolgálat mikrofonját, amely egy bizonyos gomb megnyomásával az egész áruház területén szól.

Az énekes a megfelelő gomb aktiválása után több száz döbbent vevőt kezdett szórakoztatni az Armageddon főcímdalával, az I don't wanna miss a thing című örök zölddel, s már csaknem a nóta végére ért, amikor a biztonságiak úgy döntöttek, véget vetnek a kínos incidensnek.

K. Á.

Tintaszív 2010.01.27. 07:59:25

Mi van ma??? Minden szennylap hoz ma valami "hírt"?

www.borsonline.hu/news.php?op&hid=26832

Már keresik Tyler utódját

Megkezdte a meghallgatásokat az Aerosmith együttes, amely Steven Tyler helyére keres új tagot. A hírt a banda gitárosa, Joe Perry jelentette be a kanadai QMI hírügynökségnek nyilatkozva.

Joe Perry gitáros alig tud valamit az Aerosmith énekeséről
Fotó: MTI

– Nyárig meg kell találnunk az új énekest, hogy turnéra indulhassunk – mondta el a zenész, aki nem tudja pontosan, mi történt az Aerosmith legnagyobb sztárjával. – Nehéz megmondani, hogy mi folyik itt: megmûtötték a lábát, és körülbelül másfél éve eltûnt a szemünk elől. A zenekar viszont játszani akar.

Mindeközben Tyler – akit orvosok próbálnak megszabadítani gyógyszerfüggőségétől – álítja, hogy nem lépett ki a bandából, így négy társa sem jelentheti ki, hogy örökre szól a szakítás. – Bármikor visszatérhet, ha fizikailag képes lesz rá – közölte Perry.
Bors

rocklud 2010.01.27. 15:41:11

Sokat szidtam Joe-t, de könnyen lehet, hogy 10% igazság sincs abban, hogy miket is mondott.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.01.27. 20:20:19

@Tintaszív: Ezzel a hírrel én is találkoztam, de semmiféle bizonyságot nem találtam róla (a karaoke esetről kép és helyszíni beszámoló is volt), így végül nem tettem ki a blogra. Mindenesetre poénosan hangzik:)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)