02
06
2010

Tyler az Aerosmith-ben marad

Friss cikk a Classic Rock weboldaláról:
 

Joe Perry a Classic Rock-nak nyilatkozva leszögezte: Steven Tyler az Aerosmith tagja marad annak ellenére, hogy a csapat jelenleg új énekest keres. A gitáros így írta le a helyzetet:
 
"Steven nem lépett ki és mi sem szeretnénk kitenni őt. Úgy állunk a dolgokhoz, mintha vakációra ment volna az Aerosmith-ből. Amíg ő a saját ügyeit intézi, mi négyen szeretnénk színpadra állni. Ezért van szükségünk új énekesre."
 
"Nem gondoljuk, hogy Steven pótolható lenne, nem is ez a célunk. De 40 év közös zenélés után nem akarunk leállni. Hogy meddig lesz távol Steven? Ő két évet mond, de szerintem sokkal hamarabb visszatér. Könnyen lehet, hogy alig tíz koncertet adunk az új énekessel."
 
Perry a sajtóban folyó találgatásokra is reagált:
 
"Minden nap új nevet dobnak fel. Megemlítenek valakit a neten, mások átveszik és 24 órán belül már ő a potenciális jelölt. Az igazság az, hogy rengeteg énekessel állunk kapcsolatban, és néhányukat meg is kérdeztük, érdekelné-e a dolog. Jelen pillanatban még egyikük sem bólintott rá a felkérésre."
 
"Mi négyen folyamatos telefonkapcsolatban állunk, de csak azután fogunk dönteni, ha befejeztem a Project turnét. Nyitottak vagyunk bármire. Akár nő is énekelhet. Miért ne? Néhányan egészen kiváló hanggal vannak megáldva."
 
Az Aerosmith még tavasszal szeretné elrendezni a dolgokat, hogy nyáron már turnézhassanak. Perry szerint az új, átmeneti felállás olyan dalokat is előhúzhat, amiket hosszú évek óta nem játszottak élőben.
 
"Csak annyit mondhatok, izgalmas időszak lesz ez a zenekar életében. Jó eséllyel egészen érdekes dolgok is kisülhetnek, mielőtt Steven visszatér."
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry steven tyler
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr351733562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DorothY 2010.02.06. 12:22:46

A napokban találtam rá az oldalra. Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen szép, magyar rajongói oldal. Köszönet érte!:-)

Viszont Joe-nak ez a nyilatkozata már megint nagyon érdekes... szerintem evvel csak menti a helyzetet, mintha eddig is csak ideiglenes időre kerestek volna új énekest. Arra nem gondolt, hogy hányan fognak olyan 'smith koncertre jegyet váltani, ahol nem Steven fog énekelni?

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.06. 12:54:27

@DorothY: Szívesen:) Hogy hányan váltanak jegyet, az csak az énekestől függ szerintem. Egy Sammy Hagar-ral tuti nem lenne probléma...

DorothY 2010.02.06. 13:30:27

Háát.. nem tudom.:-/ Akármilyen tehetséges lenne az énekes, aki akár még bele is illene a banda profiljába, valahogy "szentségtörés" lenne Aerosmith néven koncertezni vele. Persze adódhatnak helyzetek, mint mikor szegény Tom Hamiltont kellett egy időre helyettesíteni, de egy 40 éve működő zenekarnál az énekes helyettesítése kissé abszurd.
Abban igazad lehet, ha jó az énekes többen váltanak majd jegyet, de szerintem azok se a régi rajongók közül lesznek.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.06. 13:41:50

@DorothY: Aerosmith néven valóban, szerintem sem lenne szerencsés. Abszurd ez az egész helyzet, de én még mindig bízom benne, hogy rendeződik, mielőtt sor kerülne a váltásra.

mafli 2010.02.06. 15:08:47

Még szép hogy egyikük se bólintott rá eddig a felkérésre, mindben volt annyi méltóság, és tisztelet Steven iránt.
Aki más énekest el tud képzelni, az hallotta már egyáltalán Stevent énekelni? Kezdek kételkedni benne...:P
Régi rajongóból több millió van, nem lenne túl épeszű húzás mással koncertezni, de hát sok szerencsét hozzá(szükség lesz rá)

mafli 2010.02.06. 15:13:53

Lehet vádolni azzal hogy beszűkült vagy maradi vagyok, de egy igazi rajongó ebből a véleményből NEM ENGED
ennyi, és tényleg nem akarok senkit megbántani de így van

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.06. 16:30:32

@mafli: Nem vagy maradi, teljesen egyetértek veled. Szar ez a helyzet, de rajongóként bízom benne, hogy megoldódik, és nem vagdalkozom, az nem vezet sehová.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)