02
09
2010

Az eddigi legbizarabb pletyka...

A Classic Rock eddig sem szűkölködött az Aerosmith jövőjét taglaló hírekben, tegnap azonban minden eddigi pletykájukra rátettek egy lapáttal. Legutóbb Sammy Hagar nevét dobták be a kalapba Steven lehetséges utódjaként, legújabb jelöltjuk pedig nem más, mint... Tom Jones!

A magazin weboldala így idézi Joe Perry-t:

"Fantasztikus hangja van, szóval miért ne? Játszottunk már együtt, így biztos vagyok benne, hogy tudna némi pluszt adni a bandának. Még nem kerestük meg, de ha érdekelné, az szuper lenne. Képzeld el, micsoda felhajtást váltana ki Tom beugrása."

Mivel ez a hír nálam már vastagon a no comment kategória, zárásul csak egy hozzászólást idéznék a hivatalos fórumról:

"Még jó, hogy Bing Crosby, Elvis és Frank Sinatra halott... Joe Perry hívná őket..."

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr431741781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2010.02.09. 15:05:53

Legyen Homer Simpson! Őt legalább imádom! :)

DorothY 2010.02.09. 17:59:03

Tom Jones?! Egy Aerosmith szám nem jut eszembe, ami kicsit is illene hozzá.:-S Ezek után tényleg bárki szóba jöhetne. Netán Elton John?

Azt nem tudom, hogy lehet, hogy Joe még nem gondolt saját személyére ideiglenes énekesként? Gondolom úgyis mindig ez volt a vágya, hogy még "frontemberebb" legyen.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.09. 18:22:59

@DorothY: Szerintem azért, mert az Aero dalok 99%-a messze nem az ő hangfekvése:) Viszont a saját dalait simán játszhatná Brad-ékkel a mostani Project helyett, ha már annyira zenélni akarnak ők négyen... Biztos jobban szólna a mostani bandájánál és az érdeklődés is nagyobb lenne.

DorothY 2010.02.09. 18:40:56

@joeperry: Ez igaz, de úgy gondoltam a jelenlegi állapotok után ez sem elképzelhetetlenebb felvetés, mint a többi.:-p
Igen, még ez lenne a legjobb. Inkább maradnának négyen, és mindenki hozná a saját ötletét.:-) Egyébként, Brad-nek, Tom-nak, Joey-nak mi erről az egész helyzetről a véleménye? Ők maximálisan Joe pártján állnak?

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.09. 19:28:39

@DorothY: Az eddigi megszólalásaikban kiálltak Joe mellett, például a Rolling Stone interjúkban is, azokat megtalálod itt a blogon.

Tintaszív 2010.02.09. 21:44:57

Chad Krueger-hez mit szólnátok? (Ha már nevek merülnek fel?)
Januárban kint voltunk a koncertjükön Linz-ben, hát... hasonló energiákat mozgósít, bár nem produkálja úgy magát a színpadon. Úgy értem, hogy Steven egy egyszeri és megismételhetetlen JELENSÉG...
És persze a felállást nem Aero név alatt gondolnám...
Remélem nem köveztek meg ezért az eszmefuttatásért :-)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.09. 22:17:33

@Tintaszív: Nem örülnék neki. Jó énekes, de semmi több, és szerintem nem is passzolna közéjük. Nekem az eddig felmerült nevek közül Sammy Hagar a legszimpatikusabb, na és persze Josh Todd. De Steve Lee (Gotthard) is remek választás lenne, ha már muszáj találni valakit.

Tintaszív 2010.02.10. 07:15:28

@joeperry: Azt hiszem igazad van. A hang természetesen nem minden... Csak én is gondolkodóba estem, nagyon tetszett az a komment amit bemásoltál (fordítottál) ennek a bejegyzésnek a végére :-).
Szerintem (remélem) nem muszáj találniuk senkitű!

rocklud 2010.02.10. 12:29:00

Nem akarok senkit megbántani, de ettől a Chad fickótól kiráz a hideg. Szerintem iszonyat egysíkúan és erőltetetten nyomja.
Azt viszont 100%-ig osztom, hogy Joe énekelhetne simán. Nem szeretem, ha énekel, de még mindig jobb mint egy külsős.
Esetleg felkérhetnék Steven Tylert! Egész jó kis énekes.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.02.11. 11:09:37

@rocklud: Tylert az Aerosmith-be? Bizarr ötlet:)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)