03
11
2010
--

Brad bejelentkezik

Az Aerosmith hivatalos Youtube oldalára tegnap felkerült egy rövid videóinterjú Brad-del, amelyben megosztja velünk gondolatait a közelgő turnéról és saját élményeiről. Egy rövid összefoglaló az elhangzottakról:

- Mind nagyon várják a dél-amerikai koncerteket, rengeteg ott a rajongójuk és a környezet is csodálatos, és persze nagy élmény lesz újra az Aerosmith-szel színpadra lépni.

- Mindig is szeretett volna ritkán játszott dalokat beépíteni a setlist-be, bízik benne, hogy ezúttal sikerrel jár majd.

- Örül, hogy ismét eljuthat néhány régi kelet-európai városba (Prágát említi példaként), de a londoni koncerteket is várja már.

- Európát izgalmas helynek tartja, ahová sajnos csak ritkán jutnak el, pedig számára olyan érzés, mintha hazatérne (és az itteni ételeket is imádja).

- Jelenleg az Experience Hendrix Turnén vesz részt több neves gitáros társaságában, amit mind nagyon élveznek, mert végre nem a saját zenéjüket kell játszaniuk.

- A mai napig jó barátok Derek St. Holmes-szal, dalokat írnak, és szeretnének közösen színpadra állni a jövőben, ha idejük engedi.

- Köszöni a rajongók türelmét, támogatását és kitartását.

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek interjú brad whitford
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr201830971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)