04
13
2010
--

Aero rövidhírek

Következzék egy rövid összefoglaló az elmúlt napok fontosabb Aerosmith-vonatkozású híreiről, távirati stílusban:

- Új koncertekkel bővült a hamarosan rajtoló nyári turné, a dél-amerikai és az európai dátumok közé ugyanis a banda beiktatott egy bulit Costa Ricában (San Jose, június 1), valamint nagy csinadrattával bejelentésre került egy hazai pályán, a Boston-i Fenway Park-ban megrendezésre kerülő koncert is, ahol a J. Geils Band-del közösen lépnek színpadra a srácok. A hírt Steven Tyler és Peter Wolf közösen jelentette be a helyszínen néhány nappal ezelőtt (kép alant), stílusosan a Rex Sox meccsére időzítve, ahol Steven még a God Bless America-t is elénekelte a közönségnek. Erre a bulira augusztus 14-én kerül majd sor, de kellő érdeklődés esetén egy második koncertet is megrendeznek majd, egy nappal korábban.

- Tovább csúszik Steven Tyler életrajzi könyve. A Does The Noise In My Head Bother You címet viselő kiadványnak a tervek szerint még ősszel a boltokba kellett volna kerülnie, ám sokáig semmi hír sem érkezett felőle. Később szárnyra kapott a pletyka, miszerint Tyler befejezettnek nyilvánította az anyagot, amely így a nyár folyamán megjelenhet, de a napokban újra elhalasztották a megjelenési dátumot, így az most 2010 októbere.

- Joe Perry a Metro-nak nyilatkozva elárulta, melyik az a hat dal, amely a legtöbbet forog iPod-ján. Ezek sorrendben: Whole Lotta Love (Led Zeppelin), Ball Of Confusion (The Temptations), Thirsty Dog (Nick Cave and the Bad Seeds), The End (The Doors), Are You Experienced? (The Jimi Hendrix Experience), Rollin' And Tumblin' (Jeff Beck).

- Érdekességképp pedig még megemlíteném, hogy Steven Tyler elindította saját twitter oldalát, amellyel láthatóan ismerkedik még (az első bejegyzés így szól: "how do you work twitter?"), de szerintem érdemes lesz követni a jövőben.

Óh, és közkívánatra: fagyott jeges béka!

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr11918919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)