06
24
2010

Bukaresti élménybeszámoló

Az alábbiakban mabby osztja meg velünk benyomásait a romániai buliról, méghozzá saját készítésű képekkel, videókkal, jó szórakozást hozzá:
 
Sziasztok Aerosmith rajongók!
 
Egy rövid kis élménybeszámolót osztanék meg Veletek a bukaresti koncertről.
 
Körülbelül  fél 4-kor álltunk be a nem létező sorba, ekkor csak páran lézengtek/ültek a fűben, a kapu előtt. A kapunyitást 5 órára ígérték, ami persze nem következett be, végül 6 körül ez megtörtént, sikerült a kifutó jobb oldalától kb. 1-2 méterre az első-második sorba kerülni. Amúgy legmerészebb álmaimban sem gondoltam hogy ilyen elöl lehetek majd... Az előzenekar a Reamonn volt, egész kellemesen nyomták.
1 óra átszerelés után nem sokkal 9 után leeresztették az Aerosmith logo-s függönyt, majd röviddel ezt követően elkezdődött a koncert a Love in an elevatorral. A számokra külön-külön nem térnék ki, a setlist ismert. Lehet hogy ez volt az eddigi 'legkommerszebb' setlist, de akkor is hatalmas élmény volt. Nem tudom pontosan hányan tombolták végig a koncertet, a stadion ameddig a szem ellátott tömve volt. Steven tele volt energiával, Joe-val láthatóan teljes volt az összhang. Természetesen Tom, Brad és Joey is tisztességesen tette a dolgát:). Szavakkal leírhatatlan amit a koncert alatt éreztem, fantasztikus volt. Legelőször 1994 május 25-én láttam őket az MTK pályán - ez volt életem első igazi "nagy" koncertélménye. 2007-ben Münchenben az Olympiahalleban, majd most Bukarestben is átélhettem az élményt...és még hátra van Prága...!!! Remélem sokatokkal találkozom majd az O2 arenaban!!! Aerosmith forever!
 
üdv,
 
mabby 

Írta: joeperry | Tags: Címkék: turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr622106110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

messin 2010.06.24. 17:59:45

Mabby, köszi a beszámolót, képeket, videókat. Szuper lehetett ennyire közelről látni őket.
Örülök, hogy jól érezted Magad! Úgy látom, kitesznek magukért a fiúk és mindenkit lenyűgöznek, bárhol is vannak.
Mindenkit irigyelek, akinek még van lehetősége látni őket! És nagyon várom a többi beszámolót is:-))

(De hová tűnt a setlist? Tegnap még fent volt... És hol van Athén? Joeperry, minden OK?)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2010.06.24. 18:14:07

@messin: A setlisteket ezentúl a felső menüsorban találjátok a 'Turné 2010' fül alatt, így sokkal átláthatóbb szerintem.

messin 2010.06.24. 20:55:45

Wow! Tök jó, köszi!

PB13 2010.06.26. 10:12:14

Köszi!Hatalmas! Már most kirázott a hideg:-)
Aki esetleg Velencébe jön júl 3-án és nincs kedve egyedül menni-mint én:(- szóljon.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)