07
05
2010

Prágai élménybeszámoló

A képek tanúsága szerint szuper volt a hangulat Prágában, lássuk, Tintaszív mit tapasztalt a helyszínen:

 

Ahoj! 
A barcelonai koncert után izgatottan vártuk, hogy Prága milyen élményeket tartogat a számunkra.
Becherovkától kissé mámorosan érkeztünk az O2 Arénához ami a prágai koncertnek adott otthont. Kisebb sorbanállás után, de zökkenőmentesen jutottunk be kb. 8 óra tájban. A helyünk épp a kifutó végével egyvonalban, a színpadnál kicsit magasabban volt, így szuper rálátásunk volt a műsorra. Az előzenekar akkor már a színpadon volt, egész jól játszottak. A küzdőtéren már ekkor is csaknem teljes teltház volt. 9 előtt nem sokkal fejezte be a bemelegítő banda, de az átszerelés kissé sokáig tartott. A logos függöny legördülését hatalmas ováció fogadta.
Barcelonához képest visszafogottabb volt a közönség, de így is fantasztikus volt a hangulat. A hangzás (ott ahol mi ültünk) brilliáns volt, nagyszerűen szóltak a hangszerek és Steven is tisztábban hangzott. Az együttes tagjai itt is elemükben voltak, látszott, hogy igazán élvezik a játékot. Steven itt nem bohóckodott annyit, Joe-t nem piszkálta olyan „szemtelenül” (ezt nehogy sértésnek vegyétek, remélem érthető mire gondolok)! Joe felszabadultabban játszott mint Spanyolországban és valahogy a gitárrongálások sem „akasztottak” ki :-), egész egyszerűen a show része volt ez a momentum.
A színpad közeli szerencsés rajongók sok értékes relikviával lehettek gazdagabbak, mert repültek a szájharmónikák, kalapok, szemüvegek....stb.
 Aminek nagyon örültem az az, hogy a kifutó utolsó harmadánál a második sorban láttam egy Magyar zászlót:) - esetleg valaki innen volt az? Remélem, hogy észrevették és legközelebb kis hazánkat is beveszik a turné állomásai közé!
 
Hát ennyi...!
További szép napot!
Írta: joeperry | Tags: Címkék: turné
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr302130303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aerochick 2010.07.05. 12:30:14

Jajjj, az a mi zászlónk volt!!!! Amikor a mögöttünk állók hagyták, próbáltuk nagyon lengetni, Tom Hamilton észre is vette, láttuk hogy többször ránézett:) Kár, hogy fényképezőt nem lehetett bevinni (mi legalábbis nem próbálkoztunk), nincs valakinek véletlenül mégis egy képe, amin látszik a zászló? 2007-ben Kölnben is lengettük már nagyon:)
A koncert egyébként elképesztő volt, igaz szerintem 2007-ben több energiával játszottak a fiúk, de ebben nyilván benne van az is, hogy sok minden történt velük az elmúlt 3 évben... Ettől függetlenül hihetetlen nagy élmény volt a show, és még mindig kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy Steven tőlem alig karnyújtásnyira (na jó, elég nagy kar kellene azért hozzá...) énekelte a Dream On-t...
Úgy örülök, hogy látszott a zászlónk!:)

mafli 2010.07.05. 14:08:34

Szerintem is fantasztikus jó volt a prágai koncert, mi olyan kb. fél 7kor jutottunk be, az Aerosmith fél 10kor kezdett:P De egyáltalán nem tűnt soknak a várakozás, nagyon jól éreztük magunkat. Láttuk a magyar zászlót, örülök hogy Tom észrevette:) Ja, és osztottak ingyen vizet is, 3 éve Münchenben négy euróért lehetett kapni:D
Fényképezőt én sem vittem, bár úgy láttam becsempészhettem volna:(

Tintaszív 2010.07.05. 14:26:37

@aerochick: Tényleg olyan jó érzés volt látni, hogy valaki közülünk olyan közel jutott hozzájuk!!! :-) Az egyik ismerősöm csinált fotókat, ha megkapom, akkor elküldöm azokat is. Remélem, hogy lett zászlós kép is...

rocklud 2010.07.05. 15:24:57

Áááá!! Kib***ott jó volt ezúttal is! Igen, láttuk a zászlót, kicsit olyan érzés volt látni, mintha itthoni koncert lenne. :)

aerochick 2010.07.05. 16:27:42

De aranyosak vagytok:)Sajna a mögöttünk állóknak nem tetszett ennyire a zászló, de csak a koncert vége felé kezdtek el problémázni rajta...
Tintaszív, a fotókat majd mindeképpen jó lenne látni, még ha zászlós nincs is köztük, akkor is annyi emléket visszahozna 1-2 jó kép:)
A közelség egyébként úgy jött össze, hogy délután 1-től vártunk az aréna előtt, de megérte, találkoztunk egy ötfős magyar társasággal (ha olvasnád Pitta, akkor Cső Babi Néni!!!), szóval jó társasággal gyorsan ment az idő... A víz életmentő volt, annak nagyon örültem!
Azt nem tudja valaki, hogy miért nem volt a Jaded? A setlisten rajta volt... És vajon Joe szivarja, amivel bejött, az is a show része volt, mint a gitárok tönkretétele? Amikor kijött egészen a kifutó szélére, hogy eldobja (a szivart, nem a gitárt:) ), akkor nagyon féltem attól, hogy leesik...:)

rocklud 2010.07.05. 17:07:38

Sosem felejtem el a tekintetüket! :)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)