09
27
2010

Tom bizakodó

A Boston Herald cikke: 

 

Ne aggódjatok, Aerosmith rajongók. Steven Tyler, az American Idol új zsűritagja nem adja fel eddigi munkáját. A banda basszusgitárosa, Tom Hamilton szerint a 62 éves énekes bízik abban, hogy marad ideje és energiája a tévéműsor mellett a zenekarra is.
 
"Steven világosan közölte velünk, hogy a show napirendjét úgy alakították ki, hogy maradjon ideje a lemezfelvételekre is" - meséli Hamilton, miközben hazafelé tart Boston melletti otthonába. "Nagyon határozottnak tűnt ebben, szóval bízom benne, hogy így is lesz."
 
Nem véletlen azonban, hogy Hamilton kissé idegesen nyilatkozik. Tyler hűségével kapcsolatban nincsenek kételyei, azt azonban türelmetlenül várja, hogy az Aerosmith végre stúdióba vonuljon és új dalokat rögzítsen, egy évtizednyi, sérülésekkel és szópárbajokkal tarkított hallgatás után. Most úgy látja, az Idol tovább szíthatja a csapaton belüli feszültséget.
 
"Sokminden homályos előttünk ebben az ügyben, de ez mindig is így volt" - folytatja. "Most nem arra gondolok, hogy ez az egész ártana nekünk. Steven egy hihetetlen, 'bármire-képes-vagyok' figura. De szerintem nagy falat ez neki, és kíváncsian várom, képes lesz-e megrágni."
 
Hamilton szerint a banda egy július végi koncert előtt értesült a menedzsmenttől Tyler lépéséről. A meglepő bejelentést többen idegesen fogadták, Joe Perry például így nyilatkozott a Calgary Heraldnak: "Nem akarom az Aerosmith nevet kapcsolatba hozni ezzel az egésszel... Ez csak egy reality show, ami a nézőcsalogatásról és a reklámbevételekről szól... Egy újabb lépcsőfok a Tini Nindzsa Teknőcök után."
 
Hamilton állítása szerint sohasem nézte az Idolt, ugyanakkor ismer egy műsort, ami szerinte jót tenne a zenekarnak.
 
"Épp ma délután néztem a 'Family Feud' egy epizódját, és eszembe jutott, milyen király lenne, ha szerepelnénk benne" - mondja, majd nevetve hozzáteszi: "Óh, várjunk csak, hisz ez már megtörtént!"
 
Joe "ez csak egy reality show" Perry egyébként szintén fellépett már az American Idol-ban, méghozzá a hatodik szezon döntőjében, ahol többek között Kelly Clarkson-nal és Taylor Hicks-szel zenélt együtt a színpadon.
Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr702326553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocklud 2010.09.27. 17:50:17

Így van, ennyi! Nem kell a bolhából elefántot csinálni. Joe-tól meg megszoktuk a kettős mércét, bár szerintem is egy f*szság ez a műsor. :)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)