10
31
2010
--

Joe sok sikert kíván Steven-nek

A Spinner.com cikke:
 

Az Aerosmith-es Joe Perry és Steven Tyler szemlátomást több időt töltöttek az utóbbi két évben a bulvármédia rivaldafényében, mint a Pitt házaspár. Többszöri majdnem-szakítás, Tyler sérülései, egy idei világturné és Tyler American Idol zsűrizésének bejelentése után maga Perry is így nyilatkozik: "Fogalmam sincs, mi lesz a zenekarral."

Csalódást kell okoznunk azoknak, akik újabb kiadós sárdobálást reméltek, Perry ugyanis nem neheztel Tyler-re: "Steven eldöntötte, hogy elutazik L.A.-be és megcsinálja ezt a műsort" - mondja a gitáros. "Folyton az efféle terveiről beszélt nekünk, szóval nem lepett meg, hogy most megméretteti magát. Hadd csinálja. Érdekes kísérlet lesz. Remélem, élvezni fogja."

Bár idei turnéjuk nemrég véget ért, Perry nem aggódik amiatt, hogy ezek voltak az utolsó koncertjeik: "Bizakodó vagyok. Ez a banda mindig képes volt összekapni magát és színpadra állni, legyen szó akár csak egy két-három hetes miniturnéról, vagy jótékonysági fellépésekről. Sosem gondolkodunk utolsó koncertben, én legalábbis így látom."

Míg Tyler hívására vár, Perry nem tervezi tétlenül tölteni a felmerült szabadidőt: "Az a szerencse ért, hogy felléphettem Slash bandájával Vegasban, mert volt olyan kedves és felhívott a színpadra jammelni. Ez is egy olyan alkalom volt, ami csak úgy összejött. Szeretnék nekivágni a nagyvilágnak és mindenfélét csinálni. Unom a várakozást, úgyhogy jelen pillanatban semmire sem mondanék nemet."

 

Mi történt Joe Perry-vel?

View Results

Írta: joeperry | Tags: Címkék: hírek körkérdés joe perry
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://aerosmith.blog.hu/api/trackback/id/tr642411996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)